Contul de PR Sonae Sierra, la Ogilvy Public Relations
Marti, 04 Martie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Companie specializata in dezvoltarea si managementul centrelor comerciale, Sonae Sierra a incredintat agentiei Ogilvy Public Relations coordonarea comunicarii corporate si a comunicarii proiectelor sale in Romania. 

Potrivit agentiei de relatii publice, colaborarea intre cele doua companii a inceput in luna februarie, in urma castigarii pitch-ului de catre Ogilvy Public Relations.

 

„Desi este o piata extrem de competitiva, pentru prima data am intalnit un dezvoltator care sa aiba o strategie de business atat de bine integrata.” afirma Alina Stanciu, Business Director Ogilvy Public Relations.

 

Serviciile furnizate de Ogilvy Public Relations companiei Sonae Sierra includ strategie si consultanta de comunicare corporate si de comunicare a proiectelor companiei in Romania, printre care comunicarea cu presa din Romania, comunicare B2B, coordonarea programelor de corporate responsability, gestionarea situatiilor de criza, precum si implementarea acestor programe.

 

/ MARKET - Sonae Sierra

La nivel international, Sonae Sierra detine 47 de centre comerciale in Portugalia, Brazilia, Italia, Germania, Grecia si Romania. In tara noastra, Sonae Sierra a patruns prin achizitionarea mall-ului River Plaza din Ramnicu Valcea si are deja in lucru doua proiecte importante in orasele Ploiesti si Craiova. Constructia centrului comercial din Ploiesti va incepe in acest an si va avea o suprafata totala inchiriabila de peste 64.000 metri patrati.

 

/ PROFILE - Ogilvy Public Relations

Agentie din cadrul retelei Ogilvy Public Relations Worldwide, parte a grupului WPP, in Romania, agentia Ogilvy Public Relations face parte din grupul Ogilvy si ofera servicii specializate de corporate communication si consumer marketing. Portofoliul sau cuprinde cunoscute marci si companii precum Petrom, ING Bank Romania, LG Electronics, RTPR, Colgate-Palmolive, Diageo, Hilti, Friesland, Canah, WWF.


PUBLICITATE: