Contul de PR Oracle la Nicola porter Novelli
Marti, 24 Iunie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Nicola Porter Novelli a fost aleasa pentru gestionarea contului de relatii publice Oracle, cel mai mare producator de software pentru business la nivel global, conform reprezentantilor de comunicare ai companiei. 

Potrivit agentiei, Nicola Porter Novelli va oferi productorului de solutii IT, servicii de relationare media, dezvoltare si implementare de actiuni cu reprezentantii media, consultanta de imagine si comunicare corporatista.

"Am decis sa incheiem un parteneriat pe termen lung cu Nicola Porter Novelli pentru ca viziunea lor se pliaza foarte bine pe strategia noastra de business pentru perioada urmatoare", a declarat Anita Kerekes, Regional PR Manager Oracle.

"Ne-a bucurat sa aflam ca abordarea noastra a intalnit perfect asteptarile lor (Oracle n.r.), pentru ca ne-au placut mult si clientul si brandul si ne-am dorit sa lucram impreuna", a adaugat sorina Mihai, Managing Partner la Nicola Porter Novelli.

Nicola Porter Novelli este parte a The Group, grup de marketing si comunicare din care mai fac parte Media Investment, Brandstalk, Events&Production, BT Production, House of media, New Media, Innovaty, PosterCom, Q Research, My Media, The Media Partnership si Navidoo.


PUBLICITATE: