Contul de 3 Milioane EUR Burger si Servus, la Propaganda
Miercuri, 02 Septembrie 2009
 ( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Conturile de creatie si strategie media pentru marcile Burger si Servus de la European Food au intrat in portofoliul agentiei de publicitate Propaganda.

Contactat de catre AdPlayers, Adrian Tuluca, managerul agentiei a refuzat sa faca vreun comentariu privind bugetul, dar a confirmat ca lucreaza pentru ambele conturi in urma selectii la care au participat mai multe companii de publicitate, proces care a avut loc in luna mai a acestui an.

Potrivit unor estimari AdPlayers, cele doua conturi de creatie si media se cifreaza la aproximativ 3 Mil. EUR. Propaganda semneaza strategia de media iar procesul de cumparare media se deruleaza printr-un contract tripartit.

Propaganda a semnat si cele mai recente aparitii ale celor doua marci in media. Agentia a repozitionat cele doua marci de bere segmentate diferit, si a dezvoltat campaniile atat pentru Burger cat si pentru Servus. Spoturile au fost produse de Mandragora, impreuna cu Trilogy.

Bürger este un brand romanesc, lansat in 2003  si care se adreseaza segmentului  mainstream . Alaturi de Servus, face parte din portofoliul de beri al European Food , unul dintre principalii jucatori ai pietei FMCG din Romania.  European  Food este un producator cu capital romanesc din industria alimentara avand in portofoliu marci precum: Bürger, Servus, Naty, Viva, Rienergy Regal, Olla. 


PUBLICITATE: