Contul Radiusmed (fost HTP Medical), la Rogalski Grigoriu
Luni, 06 Aprilie 2009
 
(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Agentia de relatii publice Rogalski Grigoriu furnizeaza, incepand din aprilie 2009, servicii de consultanta de comunicare pentru Radiusmed (fost HTP Medical), distribuitor autorizat de solutii, servicii si tehnologii medicale purtand marca Philips Healthcare.

„Procesul de selectie a durat aproximativ o luna. Am aflat ca am castigat contul la jumatatea lunii martie”, a declarat, pentru AdPlayers, Raluca Bob (foto), Senior PR Consultant, Rogalski Grigoriu. „Pharma este un domeniu in care avem expertiza de mai bine de sapte ani, timp in care am lucrat pentru mai multi clienti”. 

“Echipa Rogalski Grigoriu a gandit pentru Radiusmed o strategie care se potriveste foarte bine profilului companiei, ceea ce ne-a demonstrat ca au o experienta complexa in cunoasterea pietei medicale locale.”, spune Octavian Netcu, Director General, Radiusmed.

Fosta HTP Medical, devenita Radiusmed in urma unui proces de rebranding, compania ofera pentru piata medicala romaneasca echipamente si solutii avansate pentru radiologie si imagistica, stomatologie, terapie intensiva neonatala si pentru adulti, infrastructura medicala, chirurgie, sustinute de servicii de consultanta, integrare si management de proiect ce asigura proiectare, instalarea, mentinerea si intretinerea optima a acestora.

 


PUBLICITATE: