Cont nou de 30-40 Mii EUR la GolinHarris
Marti, 16 August 2011

(AdPlayers, Iulian Toma)

Cont german de PR nou la GolinHarris. Agentia de relatii publice din grupul Lowe Romania lucreaza pentru producatorul de baterii de bucatarie Kludi o platforma integrata de comunicare, care include servicii de media relations, comunicare corporate si de brand, comunicare business-to-business si digital PR.

Contactati de catre AdPlayers, oficialii de relatii publice ai agentiei nu au dezvaluit valoarea investitiiilor in comunicare ale Kludi, insa potrivit estimarilor din piata, bugetul de PR s-ar putea ridica la 30-40 Mii EUR.

Fondata in anul 1926 in Germania, Kludi are in prezent in intreaga lume peste 1000 angajati si o cifra de afaceri de aproximativ 100 milioane de euro. Compania dezvolta si produce baterii de lux pentru baie si bucatarie, sisteme de dus si accesorii pentru baie precum si baterii medicale pentru clinici.

„Suntem intr-o continua dezvoltare a business-ului in Romania, avem planuri ambitioase si ne-am setat etape clare de crestere. Si pentru ca suntem in ascensiune, comunicarea este un segment extrem de important pentru noi”, motiveaza investitia in comunicare Florin Barabas, Managing Director la Kludi.

Echipa GolinHarris care gestioneaza contul Kludi Romania este formata din Monica Botez- Client Service Director, Raluca Munteanu- PR Manager si Roxana Diba – PR Executive.

Mai mult in PR


PUBLICITATE: