Cont de 25-30.000 EUR lansare Jaguar XJ, la Zebra Communications
Joi, 08 Iulie 2010


Eveniment: Lansare Jaguar XJ, (Premium Auto)
Agentie:
Zebra Communications

(AdPlayers, Iulian Toma)

Contul de lansare Jaguar XJ a fost castigat de Zebra Communications in urma organizarii unei licitatii pentru eveniment. Potrivit estimarilor unor surse AdPlayers din piata de profil, bugetul evenimentului organizat de curand (17 iunie) ar putea fi cuprins intre 25-30.000 EUR.

Contactata de catre AdPlayers, Alina Alexandrescu (foto), Managing Partner la Zebra Communications, nu a dezvaluit valoarea bugetului, dar a precizat ca licitatia pentru evenimentul Premium Auto, importatorul Jaguar in Romania, a fost organizata la jumatatea lunii aprilie.

Potrivit reprezentantei Zebra Communications, la eveniment au participat in jur de 100 de invitati – clienti, potentiali clienti, parteneri si personalitati. Preturile modelului noului Jaguar XJ pornesc de la 65.000 EURO fara tva.

„Am mers pe principalele caracteritici ale produsului, viteza – tehnologie, frumusete - si pe valorile brandului Jagur: spirit britanic, eleganta inovatie. Era deasemenea imortant si ca in 2010, Jaguar aniverseaza 75 ani de istorie, pentru care clientul dorea sa marcheze si acest eveniment” a mai afirmat Alina Alexandrescu, despre conceptul lansarii.

Valentin Safta, Director Marketing Tiriac Holdings a motivat organizarea unui eveniment aniversar pentru Jaguar, alaturi de lansarea oficiala a noului XJ, de oportunitatea de a demonstra apropiatilor marcii ce inseamna valoare, traditie si inovatie sub aceeasi umbrela.

„Momentul descoperirii noului XJ a fost pregatit de un show neconventional sustinut de invitatul special din Franta – Nilko, The Speed Painter (foto, sus). Un spectacol de pictura live, muzica, lumina si culoare, prin care artistul a oferit publicului un preview al noului Jaguar, cu doar cateva minute inaintea dezvaluirii modelului”.

Un alt element spectaculos al evenimentului, adauga Alina Alexandrescu, a fost proiectia filmului aniversar Jaguar 75 de ani, redat pe un ecran de mari dimensiuni ( 15 x 3,5 metri), cu ajutorul unui sistem neconventional de proiectie, cu 4 proiectoare care compun silmultan imaginea, implementat de Cool Rentals.

Imagini de la evenimentul de Lansare Jaguar XJ 

Mai mult in Licitatii, BTL , Eveniment


PUBLICITATE: