Cont de 1 Milion EUR Policolor, la Saatchi & Saatchi si Zenith Media
Luni, 31 Mai 2010


 Titlu (3 spoturi TV): Policolor „Operatia”, „Igiena”, „Fereastra

Advertiser: Policolor

Agentie de publicitate: Saatchi & Saatchi Romania (creatie)

Agentie de media: Zenith Media (media planning & buying)

(AdPlayers, Iulian Toma) 

Contul de comunicare Policolor este administrat de Saatchi & Saatchi (creatie) si Zenith Media (servicii de media), iar cea mai recenta campanie este in plina desfasurare. Demarata din luna aprilie, campania de promovare pentru Spor urmeaza sa se incheie in prima parte a lunii iunie.

Potrivit unor estimari AdPlayers bazate pe surse din piata de media si publicitate, bugetul Policolor s-ar putea situa undeva in intervalul 1-1,1 Milioane de euro, din care creatia celor trei spoturi poate fi cuprinsa intre 60.000 si 80.000 eur, iar contul de media ar putea fi aproximativ 1 Milion EUR. Contactati de catre AdPlayers atat reprezentantii agentiei de publicitate, cat si agentia de media nu au comentat valoarea bugetului.

Potrivit Mariei Tudor, managerul agentiei Zenith Media, campania demarata la mijlocul lunii aprilie se va incheia in prima parte a lunii iunie, si include un plan de media complex, inclusiv o sponsorizare a rubricii meteo la televiziune.

Realizate in regia lui Radu Muntean, cele trei TVC-uri Policolor: Operatia, Igiena si Fereastra, promoveaza noua vopsea superlavabila SPOR cu Ioni de Argint, dramatizand cateva dintre beneficiile produsului: efect antibacterian, rezistenta la murdarire, lipsa mirosului. Potrivit reprezentantilor agentiei, spoturile "vorbesc" atat cu beneficiarul final, cat si cu meseriasii, care de multe ori vin cu recomandarea cand vine vorba de achizitionarea vopselei.

Policolor face parte din grupul Policolor-Orgachim, controlat de Romanian Investment Fund, RC2 si Romanian Reconstruction Ltd. Strategia grupului este aceea de a deveni liderul pietei de vopsele si rasini din sud-estul Europei.

Parte a grupului local Centrade, Saatchi & Saatchi Romania ofera servicii specializate de marketing si comunicare prin departamentele si companiile componente. Printre cei mai importanti clienti Saatchi & Saatchi se numara: Toyota Romania, P&G (Ariel, Head&Shoulders, Pampers), Raiffeisen Bank, Intersnack (ChioChips, Fiesta), PSI (Love Plus), United Way Romania, Special Olympics Romania.

 POLICOLOR, FULL CREDITS

Creative Director: Jorg Riommi

Head of Art Direction: Daniela Nedelschi

Copywriter: Irina Popp

Art Director: Lucian Cernat

Production Manager: Elena Catanchin

Regizor: Radu Muntean

Production House: SagaFilm

Post-production: Chainsaw Europe

Account Manager: Anca Luca

 


PUBLICITATE: