Consultantii de brand de la Branzas au semnat identitatea TeraGlass
Vineri, 19 Martie 2021

 



Credit. Branzas

Potrivit companiei, proiectul a cuprins identitatea vizuala, materiale de comunicare, desenul adaptiv al unor imagini si ilustratii-cheie precum si adaptari pentru diferite piete externe.

AdPlayers. info

Consultantii de brand de la Branzas au semnat identitatea TeraGlass. Potrivit companiei, proiectul a cuprins identitatea vizuala, materiale de comunicare, desenul adaptiv al unor imagini si ilustratii-cheie precum si adaptari pentru diferite piete externe.

,,Brieful companiei a fost direct si simplu inca de la bun inceput: mizam pe deschidere si transparenta, adresabilitate larga, oferte imbatabile si servicii prompte. TeraGlass, foarte ambitiosi, au reusit in scurt timp sa-si faca simtita prezenta si pe pietele internationale cu produsele lor realizate in fabrica ultramoderna din judetul Bistrita-Nasaud.”

Infiintata in 1994, potrivit companiei, Branzas este prima agentie independenta de design si branding infiintata in Romania, specializata in crearea si lansarea de branduri si rebranding. Compania ofera servicii de creatie, planificare si gestionare a strategiilor de branding, acordand clientilor inclusiv consultanta pentru campaniile de publicitate si alte forme de promovare.



Mai mult in Branding, Rebranding

 


PUBLICITATE: