Conflict in categorie, sau nu? "Contul de Salarii" Millennium a beneficat de experienta agentiei pe conturile ING si Unicredit
Miercuri, 19 Ianuarie 2011

Comunicare online pentru contul ING.
Semnata de Pukka, aceeasi agentie care a semnat si "Contul  de Salarii" Millennium Bank.


 (AdPlayers, Iulian Toma)

Millennium Bank a beneficiat pe proiectul de promovare „Contul de Salarii” de experienta agentiei Pukka pe conturile de comunicare ale bancilor ING si Unicredit Tiriac. 

Intrebati de AdPlayers daca agentia cu care lucreaza in prezent s-ar putea afla intr-un potential conflict in categoria banci si servicii financiare, reprezentantii Millenium Bank au afirmat ca „Reputatia agentiei – construita pe baza proiectelor dezvoltate anterior – a contribuit, evident, la decizia de a colabora”.

Potrivit site-ului companiei Pukka, agentia online mai are in portofoliu proiecte de comunicare pentru banci precum ING sau Unicredit Tiriac Bank (http://pukka.ro/#client/ING ; 
http://pukka.ro/#client/Unicredit_Tiriac_Bank )

Ofiialii bancii au precizat ca „Millennium Bank a organizat un concurs de proiecte pentru dezvoltarea campaniei online de promovare a Contului de Salariu, iar Pukka a fost aleasa in urma unui proces de selectie la care au participat trei agentii de comunicare online.

Estimat de AdPlayers la un buget de 30-40.000 EUR, fondul de premii a fost de 8000 EUR, insa bugetul de comunicare al proiectului Millennium Treasury nu a fost dezvaluit AdPlayers de reprezentantii agentiei.

Mai mult in Interactive


PUBLICITATE: