Conferinta Presedintilor de Filiale IAA: Educatia ramane o arie strategica
Joi, 30 Aprilie 2009
 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Educatia  ramane o arie strategica pentru IAA. Este doar una dintre concluziile intalnirii anuale a Presedintilor de Filiale IAA din Europa care a avut loc, pe 23 si 24 aprilie, la Stresa (Lago Maggiore, Italia).

Moderata de Erich Buxbaum, Vicepresedinte al  IAA, la conferinta au fost prezenti aproape toti presedintii filialelor din Europa: Austria (Max Palla), Franta (Stephane Martin), Germania (Bernd Reuter), Ungaria (Adrienne Kaminsky), Italia (Edoardo Brioschi), Polonia (Pawel Kowalewski), Romania (Felix Tataru), Rusia (Boris Eremin), Serbia (Misa Lukic), Elvetia (Daniel Hofer), Turcia (Faruk Atasoy), Anglia (Angus Grieve).

Schimbul de pareri si invatatura din activitatile si experientele unor filiale IAA sunt alte doua merite ale conferintei. Cateva organizatii din Europa au prezentat  programe educationale de mare succes si noile lor initiative, iar celelalte filiale au fost incurajate  sa puna mai mult accent pe astfel de programe.

Raporturile activitatilor Uniunii Europene si ale organizatiilor din Bruxelles reprezinta deasemenea unul dintre centrele de interes IAA. Newsletter-ul si insight-ul european sunt considerate sursele cu cel mai inalt standard pentru membrii IAA, motiv pentru care organizatia va continua acest mod de comunicare. Importanta si eficienta  rapoartelor au fost evidentiate si de unele tari care au inceput sa traduca stirile din Uniunea Europeana in limba locala.  

PUBLICITATE: