Concurs cu sponsorizarea a 10 CV-uri eJobs cu cate 1.000 de euro . Vodafone lanseaza platforma jobseekers.connected pentru cei ce cauta un job.
Miercuri, 11 August 2021

Compania vine in sprijinul celor interesati cu orientare si ghidare profesionala prin Future Jobs Finder  si acces gratuit la peste 650 de cursuri online pe platforma Udemy, la care adauga si 2 luni de gratuitate urmate de o reducere de 10% la abonamentele de servicii medicale pentru adulti si copii oferite de reteaua Regina Maria, prin programul de loialitate Vodafone Club

AdPlayers. info

Potrivit celor mai recente date ale Institutului National de Statistica, in luna iunie a acestui an, 425.000 de persoane isi cautau activ locuri de munca. Pornind de la aceste date, Vodafone Romania lanseaza un pachet de solutii de sprijin adresate persoanelor aflate in cautarea unui job , cuprinzand orientare si ghidare in cariera, cursuri de specializare si recalificare, acces la servicii medicale in sistemul privat, dar si o oferta comerciala, anunta compania.

Pe langa aceasta lansare, 10 dintre utilizatorii platformei de joburi eJobs, selectati prin concurs, vor beneficia de promovarea CV-urilor lor pe reteaua de socializare Facebook pentru a ajunge mai rapid in atentia angajatorilor.

“Pentru persoanele afectate de lipsa unui loc de munca ca urmare a pandemiei, sa ramana conectate pe piata muncii, sa aiba acces la cursuri de recalificare si reconversie profesionala, sa isi gaseasca un job, confruntandu-se in acelasi timp cu presiunea financiara data de lipsa locului de munca sunt cu atat mai critice” a spus Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director, Vodafone Romania.

,,Prin platforma jobseekers.connected, Vodafone isi propune sa ii sprijine pe acestia in a-si dezvolta aptitudini profesionale, in a deprinde noi abilitati si in a explora oportunitati de cariera in domeniul tehnologiei, asigurandu-le in acelasi timp suport prin servicii medicale si de comunicatii de voce si date mobile”, a adaugat Nedim Baytorun

Pachetul anuntat de Vodafone Romania cuprinde:

Orientare si ghidare profesionala

Platforma Vodafone Future Jobs Finder le da posibilitatea utilizatorilor de toate varstele, indiferent de nivelul de experienta sau de domeniu, sa descopere ce job-uri din tehnologie sau din domeniul digital le sunt potrivite si sa isi construiasca un CV. Persoanele care nu au experienta in domeniul tehnologic, vor fi ajutate de Future Jobs Finder sa isi identifice aptitudinile si competentele transferabile si sa descopere profesii in tehnologie si cursuri adaptate nevoilor acestora.

In acelasi timp, cei care nu au experienta necesara pentru a-si face un CV sau pentru a aplica pentru un job pe platformele online, pot apela la un consultant eJobs, printr-un apel la 021.9124 (tarif normal, program: luni-vineri, 09:00-17:00, cu exceptia sarbatorilor legale) 

Dezvoltare de competente noi

Vodafone a extins parteneriatul exclusiv cu platforma globala de cursuri online Udemy, anuntat initial in 2020, furnizand acces celor aflati in cautare de job la peste 650 de cursuri de dezvoltare personala, a carierei, productivitate, abilitati profesionale si de tehnologie.

Promovarea CV-urilor eJobs in social media

10 dintre utilizatorii platformei eJobs care au un CV completat, aplica la orice job pana pe 31 august 2021 si se inscriu in concurs aici, vor beneficia de promovarea CV-urilor pe Facebook, bugetul alocat fiecarui castigator fiind de 1.000 de euro.

Oferta la servicii prepay

Vodafone le pune la dispozitia celor aflati in cautarea unui job o oferta la cartela prepaid, prin care utilizatorii vor avea toate beneficiile cartelei de 6 euro, la un cost de 4 euro.

In acelasi timp, clientii Vodafone vor beneficia de doua luni de gratuitate, urmate de o reducere de 10% la orice abonament de servicii medicale pentru adulti si copii, furnizate de reteaua medicala Regina Maria, prin programul de loialitate Vodafone Club, disponibil in aplicatia My Vodafone.

Aceasta initiativa, parte din noua pozitionare „Impreuna putem”, este un exemplu despre cum tehnologia si umanitatea pot construi un viitor mai bun.

Rolul Vodafone in societate este mai important ca oricand, motiv pentru care isi reafirma angajamentul de a contribui la constructia unei societati durabile, incluzive, reziliente, in care accesul la retelele Gigabit asigura conectarea tuturor. 

Potrivit comunicarii companiei, Vodafone sustine viziunea pentru un viitor conectat pentru toata lumea, everyone.connected, prin patru initiative:

• Abordarea inechitatii sociale prin initiative precum jobseekers.connected;

• Oferirea de consiliere digitala gratuita, instrumente digitale si solutii complete pentru intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri), coloana vertebrala a oricarei economii;

• Acces la educatie digitala, prin platforme de e-learning si dezvoltarea de competente digitale;

• Reducerea decalajelor dintre mediile urban si rural prin extinderea retelelor de comunicatii in rural.

In ianuarie 2021, Vodafone a anuntat ca Fundatia Vodafone va investi inca 20 de milioane EUR in urmatorii cinci ani pentru a extinde abilitatile digitale si programele de educatie ale Fundatiei prin finantarea initiativelor locale in 14 piete Vodafone. Se asteapta ca aceasta investitie sa ajunga la 16 milioane de cursanti pana in 2025.

Programele, derulate in parteneriat cu organizatii de caritate si ONG-uri, vor permite oamenilor sa-si dezvolte cunostintele si abilitatile de utilizare a tehnologiilor digitale, obiectivul fiind acela de a ajunge la milioane de elevi din ciclurile primare si gimnaziale, la persoane care nu sunt cuprinse in programe de educatie sau formare, la persoane aflate in somaj si la persoane in varsta.

Pentru a ajuta societatea sa se reconstruiasca pe baze durabile, incepand cu iulie 2021, reteaua europeana Vodafone este alimentata cu energie 100% regenerabila. De asemenea, Vodafone a stabilit un obiectiv global de reducere a emisiilor de carbon cu 350 milioane de tone pana in 2030, echivalent cu emisiile anuale de carbon din Italia, prin serviciile digitale pe care Vodafone le ofera clientilor sai.

Mai mult in Responsabilitate Sociala, CSR, Telecom, Parteneriate 

PUBLICITATE: