Concept DDB (The Group), PR Porter Novelli. Promotie “Negru pe Alb" Media Galaxy
Marti, 20 Octombrie 2015

 adplayers. Iulian Toma

Cu un concept DDB (The Group), si relatii publice Porter Novelli, Media Galaxy lanseaza promotia „Negru pe Alb”, cu reduceri substantiale de pret de la 15% la 70% la peste 1000 de produse. Promotia se desfasoara atat in reteaua de magazine Media Galaxy, cat si pe mediagalaxy.ro.

“Comunicarea a debutat pe data de 18 octombrie, cu un "teasing" pre-lansare, pentru a genera buzz, insa promotia propriu-zisa se desfasoara in perioada 19-21 octombrie. Am lucrat impreunat cu agentia de publicitate DDB (The Group), care a realizat conceptul campaniei de promovare, cu toate declinarile - online, TV, radio - si cu agentia de relatii publice Porter Novelii (The Group), care a asigurat serviciile de comunicare cu presa” a explicat Carmen Capitanescu, Marketing Director, Media Galaxy pentru adplayers.

Timp de trei zile, retailerul acorda reduceri substantiale de pret pentru aproape 1000 de produse, din toate categoriile (albe, negre, electrocasnice, IT, entertainment, comunicatii).Oferta include reduceri de la 15% la 70% si acomera mai multe game de produse – de la masini de spalat si laptop-uri, la frigidere smartphone-uri, tablete si jocuri PC. Avantaje de pret de la 500 lei la console la 7.000 de lei la televizoare Ultra HD intregesc promotia “negru pe alb” pe primele trei zile ale saptamanii, de luni pana miercuri.

Promitand o  o experienta de achizitie omnichannel, produsele pot fi achizitionate din magazine sau de pe platforma online, cu posibilitatea de ridicare din magazin a produselor comandate online, sau prin rezervarea acestora in magazin, cu optiunea de livrare acasa. Regulamentul complet al promotiei este disponibil pe pagina campaniei de comunicare.

Parte din grupul ALTEX Romania, Media Galaxy este o retea de 17 magazine de mare suprafata, care si-a propus sa reflecte pasiunea pentru tehnologie si pentru dispozitivele care fac accesibila informatia si conexiunea cu ceilalti. Cu peste 10.000 de produse disponibile intr-un singur magazin, Media Galaxyla adauga  generozitatea spatiului de expunere, de peste 2.500 mp, fiecare.



Mai mult in Promotii, Conturi


PUBLICITATE: