Competitie internationala pentru idei inovatoare care sprijina mediul inconjurator. Vodafone lanseaza Future Changers
Joi, 03 Octombrie 2019

 

Credit: Vodafone / Future Changers

Competitia se desfasoara in perioada 23 septembrie – 20 octombrie 2019, iar persoanele interesate sa participe se pot inscrie prin incarcarea unei propuneri scrise sau video ce evidentiaza ideea lor pe portalul online Vodafone Future Changers

AdPlayers. info

Vodafone Romania anunta lansarea Future Changers - o noua competitie internationala pentru tinerii cu cele mai bune si inovatoare idei de utilizare a tehnologiei pentru a ajuta la protejarea mediului inconjurator, anunta compania.

Competitia se desfasoara in perioada 23 septembrie – 20 octombrie 2019, iar persoanele interesate sa participe se pot inscrie prin incarcarea unei propuneri scrise sau video ce evidentiaza ideea lor pe portalul online Vodafone Future Changers: https://careers.vodafone.com/futurechangers.  

Cele mai bune zece idei vor fi evaluate de catre un juriu format din lideri influenti, iar castigatorul va avea sansa de a-si pune in practica ideea cu ajutor din partea Imperial College London. In plus, acesta va primi un premiu in valoare de 5.000 lire sterline. Vodafone Romania va pune la dispozitia castigatorului un mentor care se va implica in dezvoltarea si materializarea proiectului.

Imperial College London va oferi castigatorului competitiei sustinere si incurajare printr-un program de trei luni intr-un incubator care creeaza, activeaza si sprijina potentialul antreprenorial prin combinarea educatiei experientiale cu accesul la ecosistemul de antreprenoriat la acestei institutii.

Fragiski Melissa, HR Director, Vodafone Romania, a declarat: „Tinerii sunt cei mai in masura sa aduca schimbarea. Vodafone isi doreste sa recruteze si sa sprijine pe cei mai straluciti formatori digitali ai viitorului pentru a sustine misiunea de a schimba lumea si de a proteja mediul. Competitia Future Changers este un nou exemplu al initiativelor noastre de a identifica si sustine noi talente, minti sclipitoare care au capacitatea de a contribui la crearea unei amprente pozitive prin utilizarea tehnologiei avansate de astazi pentru a face o diferenta reala in lume.”

Directorul de Antreprenoriat de la Imperial College London, Ben Mumby-Croft, a declarat: „In cadrul Imperial, suntem pasionati sa dezvoltam talentul antreprenorial si sa sustinem noua generatie de vizionari si pionieri in a gandi la scara larga, a fi indrazneti si a face o diferenta. Ca parte a acestei misiuni, suntem incantati sa sprijinim programul Future Changers si abia asteptam sa lucram impreuna la materializarea ideii castigatoare.”

Competitia Future Changers continua seria recenta a initiativelor Vodafone, care include  Bright Sparks – un program dedicat pentru zece start-upuri digitale dezvoltate in colaborare cu Oxford University Innovation, incluzand mentorat si suport pe o perioada de 12 luni. Vodafone a creat un parteneriat si cu agentia de creatie Livity, care promoveaza, de asemenea, proiectul Future Changers.

Mai mult in CSR, Responsabilitate Sociala, Concurs


PUBLICITATE: