Cod magenta de premii la cartela preplatita Telekom Mobile, in campania de vara “Reincarca Premii Summer 2023”
Miercuri, 26 Iulie 2023

In cadrul campaniei, la fiecare reincarcare eligibila, de minimum 5 euro credit, clientul este inscris automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele doua smartphone-uri T Phone PRO 5G oferite saptamanal pana pe 10 septembrie 2023

AdPlayers. info

Vara lui 2023 va fi bogata in averse de premii, anunta autoeii celei mai recente campanii de vara Telekom Mobile, pentru cartele preplatite. Astfel, utilizatorii cartelei Telekom Mobile au sansa de a castiga smartphone-uri cool: T Phone PRO 5G! Tot ceea ce au de facut este sa realizeze o reincarcare a cartelei preplatite cu minimum 5 euro credit.

Telekom Mobile, singurul operator de telefonie din Romania care ofera acces la tehnologia 5G oricarei cartele preplatite, lanseaza campania de vara “Reincarca Premii Summer 2023”, in cadrul careia, la fiecare reincarcare eligibila, de minimum 5 euro credit, clientul este inscris automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele doua smartphone-uri T Phone PRO 5G oferite saptamanal pana pe 10 septembrie 2023. Vor fi inscrise automat la tombola si activarile de cartele Mobil Nelimitat.

T Phone PRO 5G dispune de un ecran de 6.8 inch, o memorie interna de 128GB si un acumulator cu o capacitate de 5000mAh. Dezvoltat in urma unui parteneriat intre Deutsche Telekom si Google, telefonul este conceput in jurul celor mai bune aplicatii si servicii Google, si de retea, intr-o experienta 5G remarcabila.

Lista castigatorilor premiilor va fi publicata pe pagina https://telekom.ro/termeni-si-conditii/ , in sectiunea „Campanii promotionale”, in termen de maximum 20 de zile lucratoare de la validarea acestora, pentru tragerea la sorti realizata. Regulamentul campaniei, care precizeaza si eligibilitatea tipurilor de reincarcari pentru inscrierea la tombola, este disponibil aici: https://media.mobile.telekom.ro/images/docs/Legal_docs/Regulament_Telekom_Summer2023.pdf

Totodata, utilizatorii de cartele preplatite Telekom Mobile se pot bucura de trafic de date nelimitat toata vara cu optiunea N5, la activarea careia clientul are, valabile timp de 28 de zile, 1.500 de minute sau SMS-uri nationale, nelimitat minute sau SMS-uri in retea, 100 de minute internationale si 5 GB trafic de date inclus in optiune. Apoi, utilizatorii isi pot activa, din aplicatia MyAccount, Bonusul Net Nelimitat, iar acestia vor beneficia de internet nelimitat pe toata perioada de valabilitate a optiunii.

In plus, adauga reprezentantii de comunicare, doar la Telekom Mobile, beneficiile nationale nelimitate sunt valabile 30 de zile pentru doar 6 euro credit cu optiunea Mobil Nelimitat. Astfel, daca un utilizator reincarca cu 6 euro credit si activeaza optiunea Mobil Nelimitat, atunci are pentru 30 de zile: nelimitat minute si SMS-uri in orice retea nationala, 6GB trafic de date inclus in optiune, 300 de minute internationale, iar Bonusul Net Nelimitat se activeaza automat la activarea optiunii, oferind trafic de date nelimitat pe toata perioada de valabilitate a acesteia.

Mai mult in Campanii, Telecom, 


PUBLICITATE: