Coca-Cola HBC va lansa in 2020 Costa Coffee in cel putin 10 dintre cele 28 de piete unde este prezenta
Joi, 18 Iulie 2019
 

Credit: Coca-Cola HBC 

Coca-Cola HBC – unul dintre cei mai mari imbuteliatori ai Coca-Cola din lume – intentioneaza sa lanseze Costa Coffee in cel putin 10 dintre cele 28 de piete unde este prezenta, incluzand Romania, Bulgaria, Grecia, Ungaria, Polonia, Rusia si Elvetia.

AdPlayers. Info

Coca-Cola HBC – unul dintre cei mai mari imbuteliatori ai Coca-Cola din lume – intentioneaza sa lanseze Costa Coffee in cel putin 10 dintre cele 28 de piete unde este prezenta, incluzand Romania, Bulgaria, Grecia, Ungaria, Polonia, Rusia si Elvetia, anunta responsabilii de relatii publice ai companiei.

Potrivit informarii, lansarea se va adresa unei categorii variate de consumatori si de clienti, precum si nevoilor acestora de consum, intr-o multitudine de canale comerciale, in concordanta cu viziunea Coca-Cola HBC de a fi partenerul pentru bauturi 24/7.

„Este o veste fantastica, care ne va ajuta sa construim o valoare certa pentru clientii nostri si pentru noi in cadrul parteneriatelor noastre”, a declarat Zoran Bogdanovic, CEO al Grupului Coca-Cola HBC. „Includerea unui brand atat de puternic, asa cum este Costa Coffee, in portofoliul nostru ne va permite sa abordam mai multe ocazii de consum, sa ne consolidam parteneriatele cu clientii pe toate canalele si sa ne intarim abilitatea de a adresa fiecare moment de-a lungul unei zile in care exista ocazii de consum. Infrastructura noastra bine pusa la punct, alaturi de procesele si capabilitatile noastre in categoria cafelei ne permit sa lansam in forta aceasta oportunitate excelenta”.

Cafeaua este una dintre cele mai ofertante si profitabile surse de venit si profituri din sectorul bauturilor. Este o categorie de miliarde de euro in cele 28 de tari in care opereaza Coca-Cola HBC si este prognozat sa aiba un ritm anual de crestere de 4%. 

Compania Coca-Cola a achizitionat Costa Coffee in ianuarie 2019 si a accelerat consolidarea business-ului, concentrandu-se pe expansiunea in zona de vending si produse ready-to-drink. Costa Coffee este liderul companiilor de cafea in Marea Britanie si are o prezenta puternica in Europa, Asia-Pacific, Orientul Mijlociu si Africa.

„Suntem extrem de incantati sa devenim parteneri cu Coca-Cola HBC si sa oferim astfel o cafea excelenta si mai multor consumatori”, a declarat Jennifer Mann, presedinte Global Ventures a Companiei Coca-Cola. „Acest nou acord este un alt exemplu care arata cum Costa Coffee sprijina Coca-Cola in demersul sau de a deveni o companie de bauturi pentru toti.”

Coca-Cola HBC este o companie din industria de FMCG si un partener strategic al Companiei Coca-Cola, cu volume anuale vandute de peste 2 miliarde de unitati. Compania activeaza intr-o zona geografica extinsa, avand operatiuni in 28 de tari, deservind o populatie de peste 600 de milioane de pesoane. Coca-Cola HBC ofera o gama variata de bauturi racoritoare din categoria celor carbogazoase, sucuri, apa, bauturi destinate activitatilor sportive, energizante, ceaiuri si cafea.


PUBLICITATE: