Ciucas (Ursus Breweries) continua cu Nicola Porter Novelli si New Media
Joi, 13 Martie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Ciucas (Ursus Breweries) continua colaborarea de anul trecut cu Nicola Porter Novelli si New Media. 

Potrivit companiei de PR, cele doua agentii vor dezvolta in 2008 programe de comunicare care sa reflecte valorile de brand si sa consolideze reputatia Ciucas drept berea adevarata de la munte, care te relaxeaza si aduce mai aproape de consumator prospetimea montana.

 

Agentia de PR va derula pentru Ciucas proiecte de comunicare interna, evenimente de PR si de relationare cu media, iar agentia „de interactive” va derula proiecte speciale de comunicare online.

 

“Fiecare proiect pe care l-am derulat anul trecut a avut "ceva" care a exprimat brandul Ciucas”, a declarat Mihai Bonca, Brand Manager Ciucas despre parteneriatul agreat. „Este si principalul motiv pentru care am decis sa lucram impreuna pe termen lung, sa cream strategii, nu doar proiecte punctuale”. 

 

/ MARKET
URSUS Breweries, subsidiara a SABMiller plc, este al doilea mare producator de bere de pe piata romaneasca cu o cota de piata de 24%. Compania are sediul in Bucuresti si detine 4 fabrici de bere in Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau, Brasov, avand peste 1300 de angajati. Marcile URSUS Breweries sunt: Peroni Nastro Azzurro, URSUS, Timisoreana, Ciucas, Stejar, Pilsner Urquell si Redd's Fresh.


PUBLICITATE: