Cinema City, in Brasov. La15 ani in Romania, 65.5 milioane de bilete vandute si aproape 3 milioane de proiectii de film intre 2007 si 2020
Luni, 14 Februarie 2022

 

Cinema City, in Brasov. La15 ani in Romania, 65.5 milioane de bilete vandute si aproape 3 milioane de proiectii de film intre 2007 si 2020

15 ani mai tarziu de la deschiderea primului multiplex Cinema City in Romania, 65.5 milioane de bilete vandute la aproape 3 milioane de proiectii de film intre 2007 si 2020, Cinema City a deschis cel de al 28 lea cinema la AFI Brasov.

AdPlayers. Info

Cel de-al 28-lea multiplex Cinema City isi asteapta spectatorii intr-un spatiu ultra modern  care cuprinde 8  sali dotate cu tehnologie inovatoare la cele mai inalte standarde, complet digitalizate, cu sonorizare si imagine impecabile, dintre care un numar de 7 sali pentru vizionarea filmelor in format 2D si 3D, precum si o sala cu formatul special 4DX, care va permite spectatorilor sa experimenteze filmele cu toate simturile si va oferi senzatia ca fac parte din tot ceea ce se intampla pe Marele Ecran, anunta Cinema City.

Potrivit comunicarii, valoarea investitiei se ridica la 7 milioane de euro, fiind sustinuta de Cinema City impreuna cu dezvoltatorul centrului comercial.

Al saselea cinematograf 4DX din Romania din cele 755 internationale este acum deschis brasovenilor, iar cele 140 de scaune senzoriale vor ajuta spectatorii sa traiasca la maxim productiile momentului. 21 de senzatii numai in sala 4DX - arome de cafea sau trandafiri, vant puternic, fulgere intense, stropi de ploaie sau… ninsoare? Le gasiti pe toate doar in sala 4DX din Cinema City Brasov.

„Suntem extrem de bucurosi sa deschidem pentru brasoveni un spatiu cinematografic spectaculos la aceleasi standarde oferite de Cinema City in orice capitala europeana si oras unde este prezent. Indiferent ca deschidem la Londra, Belfast sau Brasov, exista aceleasi standarde in toate cele peste 9.000 de sali de cinema si cele 750 de cinematografe din lume. Cu toate ca am parcurs o perioada provocatoare, echipa Cinema City isi onoreaza promisiunea de a oferi cele mai bune experiente cinematografice si inaugureaza in luna iubirii, cel mai modern multiplex din Brasov. Ce declaratie de dragoste mai mare pentru brasovenii cinefili decat aceasta deschidere, care va functiona ca spatiu de exprimare a show-ului cinematografic, la superlativ”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City.

Mai mult in Entertainment


PUBLICITATE: