Cinema City a deschis peste 230 sali de cinema in toata tara din 11 septembrie
Miercuri, 16 Septembrie 2020

 

Credit. Cinema City / RAN Events

Mooky Greindinger, CEO - ul Cineworld Group: ,,Pentru ca stim cat de dor v-a fost sa mergeti la film, avem deja confirmata o lista cu titluri remarcabile, care vor avea premiera in saptamanile viitoare: TENET, After We Collided, The New Mutants, Mulan, Wonder Woman 1984, Black Widow, BOND No Time to Die, Soul, DUNE si multe altele”

AdPlayers. Info

Cinema City Romania si-a redeschis vineri, 11 septembrie, cinematografele din intreaga tara - 26 de multiplexuri, cu un total de 233 de sali, in 19 orase, oferindu-le cinefililor ocazia de a se bucura, din nou, de filme pe marele ecran si de cea mai buna experienta cinematografica, in siguranta, respectand toate reglementarile si masurile stabilite de autoritati, anunta reprezentantii de relatii publice si comunicare.

Mooky Greindinger, CEO-ul Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe la nivel mondial (din care face parte si lantul Cinema City): ,,Suntem incantati sa revenim pe marile ecrane si impresionati de incurajarile numerosilor cinefili, care, prin prezenta lor in salile redeschise deja in Europa si SUA, ne arata ca cinematograful este iubit si de neinlocuit. Pentru ca stim cat de dor v-a fost sa mergeti la film, avem deja confirmata o lista cu titluri remarcabile, care vor avea premiera in saptamanile viitoare: TENET, After We Collided, The New Mutants, Mulan, Wonder Woman 1984, Black Widow, BOND No Time to Die, Soul, DUNE si multe altele, intreaga echipa Cinema City pastrandu-si promisiunea de a le oferi spectatorilor „cel mai bun loc sa vada un film”.

Filmele se intorc acasa: 

www.youtube.com/watch?v=eKOMUVIqN8E&ab_channel=CinemaCityRomania

Cele mai asteptate premiere ale toamnei, la Cinema City

Biletele pentru prima saptamana cinematografica au fost puse deja in vanzare. Astfel, cinefilii isi pot lua deja bilet online la premiera filmului-eveniment, After We Collided/Dupa ce ne-am certat, ce redeschide cinematografele din Romania, sau pot alege in ce format doresc sa vada mult asteptatul TENET, supranumit “filmul care poate salva cinematografia”, ale carui spectacole de avanpremiera debuteaza in 16 si 17 septembrie in IMAX, 4DX, VIP si 2D.

Tot in prima saptamana, puteti vedea blockbusterul Bloodshot (inclusiv in formatele IMAX si 4DX), filmul de actiune Bad Boys for Life, thrillerul The Invisible Man, animatia Sonic The Hedgehog (si in format 4DX) sau Dolittle, dar si filmul romanesc Urma, debutul regizoral al actorului Dorian Boguta, cu Madalina Ghenea in rol principal.

Din 18 septembrie, Universul Marvel se extinde

Urmatoarea saptamana, din 18 septembrie, Universul Marvel se extinde, o noua generatie de mutanti fiind pregatita sa ia cu asalt marile ecrane in The New Mutants/Noii Mutanti, in timp ce Military Wives/Sotii de militari, cu Kristin Scott Thomas spune povestea unui grup de femei ramase acasa, partenerii lor fiind detasati pe frontul de lupta din Afganistan, si care se hotarasc sa-si formeze un cor, dar se trezesc extrem de repede in mijlocul unei miscari globale extraordinare si a unui curent mediatic impresionant.

Din 25 septembrie, Mulan (Disney)

Din 25 septembrie, Mulan, celebra eroina Disney, ne invata ce sunt curajul si onoarea, in adaptarea live-action a celebrei povesti, indragite de milioane de fani la nivel global. Dupa o portie de aventura, merge si o portie de comedie, in War with Grandpa/Un tataie de cosmar, ce il are cap de afis pe nimeni altul decat Robert De Niro, mai morocanos si amuzant ca niciodata.

Iar luna octombrie ne-o aduce inapoi pe Femeia Fantastica in Wonder Woman 1984, dar si misterul clasic al Agathei Christie, intr-o noua ecranizare Death on The Nile/Moarte pe Nil, a regizorului si actor Kenneth Branagh.

Programul filmelor si lista completa a masurilor de siguranta pot fi consultate pe www.cinemacity.ro  

Cinema City reprezinta cel mai mare operator de cinematografe din Romania si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe pe plan mondial.

Cinema City Romania opereaza 26 de multiplexuri, cu un total de 237 de sali, in 19 orase din tara: Bucuresti, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Constanta, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galati, Iasi, Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures si Timisoara.

Mai mult in Conturi, PR


PUBLICITATE: