Cine vor avea cele mai mari standuri la Print&Sign? Sold-Out la spatiul expozant 2017.
Vineri, 21 Iulie 2017

Credit: Print & Sign

Cele mai mari standuri si suprafete contractate le vor avea Leykom (344 mp), Ad Line Solutions (201 mp), Grup Transilvae (198 mp), Mons Medius (176 mp) si Algernon (168,5 mp)

adplayers. info

Sold-Out pentru spatiul expozant la Print & Sign 2017, anunta reprezentantii targului de productie publicitarade la Euroexpo, care organizeaza expozitia in prioada 26-29 septembrie a.c. la Romexpo. Potrivit organizatorilor intreg spatiul destinat expozantilor s-a vandut integral la editia din acest an.  Cele mai mari standuri si suprafete contractate le vor avea Leykom (344 mp), Ad Line Solutions (201 mp), Grup CTransilvae (198 mp), Mons Medius (176 mp) si Algernon (168,5 mp).



Oficialii targului mai promit ca PRINT&SIGN va oferi anul acesta pietei de print din Europa de Sud-Est cea mai buna editie din toate timpurile: spatiul expozitional rezervat zonei de echipamente a fost vandut 100%, PRINT HUB, spatiul in care tipografiile si atelierele isi pot expune ultimele aplicatii in fata agentiilor si marketerilor si asta nu este tot.

Un numar de 6 conferinte cu tematici dintre cele mai actuale, doua evenimente-concurs, zeci de demonstratii live ale companiilor expozante dar si cel mai mare numar de echipamente expus pana acum la targul de profil se numara printre alte noiutati ale editiei Print & Sign 2017. In perioada expozitiei, organizatorii promit patru zile memorabile in care organizatorii si expozantii vor oferi cel mai mare spectacol de echipamente si tehnologii, aplicatii si consumabile din industria de print si semnalistica. 

Mai multe detalii despre targul Print & Sign  pe pagina eveinmentului: printsign.ro 

Mai mult in Targuri si Expozitii, Productie, Productie Publicitara, Eveniment


PUBLICITATE: