Cine se foloseste de imaginea LG?
Marti, 03 Iulie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

In urma zecilor de sesizari telefonice primite in ultima luna de la clientii sai,  LG Electronics Romania atrage atentia asupra tentativelor de frauda prin care se cer date personale si/sau achizitionarea de cartele telefonice pre-paid, in schimbul unor premii constand in produse LG. anunta reprezentantii de comunicare ai companiei, intr-o informare remisa AdPlayers.ro. Intrucat aceasta actiune nu este initiata de LG Electronics Romania, compania indeamna la ignorarea acestor mesaje.

Potrivit sursei, LG Electronics Romania atrage atentia ca in aceasta perioada nu exista in derulare nici o promotie prin care sa se ofere castigatorilor premii constand in produse LG (electronice, electrocasnice, produse IT&C sau telefoane mobile) si ca in cazul organizarii de catre LG Electronics Romania a unor promotii de orice natura, acestea vor fi comunicate prin urmatoarele canale media: TV, radio, presa scrisa, internet, outdoor.

Compania mai spune ca promotiile respective nu se pot desfasura decat in principalele retele de magazine ale distribuitorilor autorizati, cum ar fi Altex, Media Galaxy, Domo, Flanco, Ultra Pro Computers. In plus, aceste promotii sunt anuntate prin postere, pliante si cataloage, disponibile in magazinele partenerilor si distribuitorilor LG.


PUBLICITATE: