Cheil | Centrade si KUBIS semneaza o noua campanie pentru NN Romania, avandu-l protagonist pe Adrian Nartea
Marti, 24 Mai 2022

 

Credit. Cheil | Centrade / KUBIS / NN Romania

Cheil | Centrade, hub-ul de comunicare integrata pentru Europa de sud-est al retelei coreene Cheil Worldwide a gandit si implementat o noua campanie ATL pentru NN Romania, care comunica principalele beneficii ale produselor de asigurare si pensie, anunta autorii campaniei. KUBIS, partenerul de comunicare digitala a brandului, a dezvoltat componenta online de comunicare a campaniei, ce include content video & static, personalizat, pe canalele

AdPlayers. info

Cheil | Centrade, hub-ul de comunicare integrata pentru Europa de sud-est al retelei coreene Cheil Worldwide a gandit si implementat o noua campanie ATL pentru NN Romania, care comunica principalele beneficii ale produselor de asigurare si pensie, anunta autorii campaniei.

KUBIS, partenerul de comunicare digitala a brandului, a dezvoltat componenta online de comunicare a campaniei, ce include content video & static, personalizat, pe canalele sociale ale brandului, ale ambasadorului Adrian Nartea, dar si alte spatii de media digitala.

Proiectul il are drept protagonist pe actorul Adrian Nartea, in premiera alaturi de familia sa intr-o campanie de comunicare de brand. In timpul unei plimbari relaxate prin oras, Adrian, inspirat de intamplarile la care asista pe strada, are cateva observatii despre viata in general si despre importanta de a avea o alternativa de incredere, cu beneficii semnificative, la un cost avantajos, asa cum este o asigurare NN.

„Ne bucura sa le prezentam romanilor un portofoliu complet de alternative pe care pot conta. Fie ca este vorba de asigurarile de sanatate care faciliteaza servicii medicale de top in sute de spitale private, in valoare de pana la 700.000 de lei, incepand cu 5 lei pe zi. Sau de asigurarile de viata cu sume asigurate de pana la 1.800.000 de lei. Totul este accesibil usor si rapid printr-un videocall cu un consultant NN sau prin aplicatia mobila NN Direct, intuitiva si usor de folosit.” explica Gabriela Lupas Ticu, Chief Marketing & Operations Officer NN Romania.

„Platforma strategica de brand ‚Alternativa NN’ lansata de catre Cheil in 2020 merge mai departe si anul acesta, cu o noua poveste plina de savoare, care, speram noi, va cuceri inimile romanilor si, ulterior, aprecierile expertilor din juriul Effie, la fel ca in 2021 cand a fost singura campanie nominalizata din industria de asigurari si pensii private. La Cheil|Centrade credem in parteneriate de durata si, de aceea, conturam impreuna cu partenerii nostri platforme de brand solide” adauga Carmen Miruta, Client Services Director Cheil | Centrade.

„Ne-am bucurat sa conturam alaturi de echipa StudioSet o poveste simpla, dar memorabila, cu Adrian Nartea jucand chiar rolul lui Adrian Nartea, omul obisnuit si nu vedeta de televiziune, cu observatii pertinente despre viata si importanta de a avea alternative pe care poti conta, atunci cand ea iti serveste ceva ce nu ai comandat” mentioneaza Mihai Gongu, Executive Creative Director Cheil | Centrade.

„In digital, unde attention span-ul este foarte mic, ne-am gandit cum sa transmitem cat mai clar mesajul campaniei, dar si cele mai importante beneficii ale asigurarilor din portofoliul NN, prin executii si formate cu putere mare de cut-through. Noul ambasador al brandului, actorul Adrian Nartea, aduce un plus de autenticitate si acest lucru ne-a ajutat sa comunicam beneficii complexe si vitale ale produsului, intr-un mod cat mai relevant si usor de inteles pentru clientii actuali sau potentiali.” concluzioneaza Ada Gheorghiu, Group Account Director KUBIS.

Teasing Nartea: https://youtube.com/shorts/sqcPtawU3GA  

Launch Nartea: https://www.facebook.com/watch/?v=560820155345601   

NN Romania - Digital:

Gabriela Lupas-Ticu - Chief Marketing & Operations Manager

Cristina Maca - Head of Brand & Communication

Luiza Mateias - Brand Communication Manager

Laura Baloi - Head of Digital & Consumer Strategy

Andreea Dumitrescu - Customer Strategy & Digital Business Generation

Adriana Maria Curisoiu - Digital Product Owner

Gabriela Vaduva - Digital Assets Manager

Diana Guteniuc - Digital Communication Manager

Echipa Cheil Centrade:

Mihai Gongu: Executive Creative Director

Denisa Armasu: Group Creative Director

Radu Rebei: Art Director

Monica Garbur: AV Director

Carmen Miruta: Client Service Director

Ana Maria Radulescu: Sr. Account Manager

Echipa Kubis:

Carina Toma - Creative Director

Dragos Aliciu - Senior Copywriter

Alina Radut - Senior Art Director

Cristina Schitco - Client Service Director

Ada Gheorghiu - Group Account Director

Cezara Bata - Account Director

Cristina Folteanu - Social Media Manager

Marian Ciungu - Editor

Parteneri:

Studioset:

Productie: Studioset

Regizor 1st unit: Bogdan Albu

Regizor 2nd unit: Mihai Codleanu

Director de imagine: 1st unit: Viorel Sergovici

Director de imagine 2nd unit: Toma Velio

Producator: Sorin Baican

Producator executiv: Adi Smarandache

UPM: Madalina Andreea Ilie

Coordonator productie 2nd unit: Vlad Theodoru

Scenografie: Teodor Zugravu

Designer Costume: Dana Anghel

 

Postproductie:  Chainsaw Europe:

editor imagine: Mircea Lacatus, Smaranda Paraschiv

editor sunet: Andrei Vasilache, Hasan Nasser

coordonator postproductie: Raluca Iutes/Oana Manea/Diana Gordon

grading: Adriana Craciunescu si Laurent Morel

Cheil | Centrade este una dintre cele mai mari companii de comunicare integrata din Romania si serveste drept hub regional pentru reteaua coreeana Cheil in sud-estul Europei, coordonand strategia de comunicare si creatie pentru Samsung. Din portofoliul Cheil | Centrade mai fac parte PROFI Romania, Hochland Romania, First Bank, ENGIE Romania, NN Romania, Carrefour Romania, Alpin 57, Mondelez, Raiffeisen Bank, Point Pickup, Asociatia ANAIS si United Way. Din 2018, Cheil | Centrade Bucuresti a lansat si divizia Digital Intelligence and Analytics (DIA), un centru unic de servicii de data intelligence care deserveste mai multe piete din Europa.

Divizia nou-infiintata de Digital Media vine sa completeze mixul de servicii pe care Cheil | Centrade il pune la dispozitia clientilor sai, beneficiind si de avantajul ca agentia are propriul centru de servicii digitale si analiza datelor. Diviziile DIA si Digital Media colaboreaza pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor cu solutii digitale personalizate, folosind expertiza profesionistilor si cele mai noi instrumente analitice din sfera digitalului.

NN este parte dintr-un grup financiar originar din Olanda, cu o istorie de peste 175 de ani si operatiuni in 11 tari. In Romania, NN este cel mai mare asigurator de viata si al patrulea cel mai mare asigurator de sanatate, cu o prezenta de 25 de ani pe plan local. De 14 ani activeaza si pe segmentul pensiilor private, fiind lider de piata, iar in 2020 s-a extins si pe piata asigurarilor generale din Romania, prin adaugarea in portofoliu a asigurarilor de locuinte. NN are aproape 2.000 de angajati si consultanti financiari si sustine peste 2,2 milioane de clienti de asigurari si pensii din Romania, un sfert din populatia activa, sa protejeze tot ceea ce conteaza cel mai mult pentru ei.

Mai mult in Campanii, Business


PUBLICITATE: