Chapter 4 Romania a semnat cu Farmec
Luni, 04 Februarie 2013

( aplayers, info) In urma unui proces de selectie inceput la finele anului trecut, Chapter 4 Romania va gestiona integral comunicarea corporate si de brand pentru Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producator roman de cosmetice.
Fondata la inceputul anului 2012 de Chapter 4 CEE in parteneriat cu Felix Tataru si Ioana Manoiu, agentia de relatii publice Chapter 4 Bucharest condusa de Raluca Ene (foto) va colabora cu Farmec pe o perioada de un an.

Chapter 4 Romania va oferi companiei Farmec servicii de consultanta, relatii cu presa, creatie si implementare de campanii de comunicare corporate si de brand, gestionarea crizei, conceptie si implementare de evenimente.

Actualizare: 17:00

„Chapter 4 Romania implineste un an chiar luna aceasta”, a declarat Raluca Ene pentru adplayers. Intrebata cum a evoluat agentia la un an de la infiintare, Ene a mai declarat:

„ Agentia are 3 angajati, iar printre clientii de care ne-am ocupat in 2012 se numara HP (Divizia Enterprise Group), HP GeBOC, Lufthansa, SWISS (toti fiind clienti de retea) si Ixia sau Ubisoft (clienti locali). Pe langa aceste contracte, care presupun activitati constante, am mai implementat, in decursul anului trecut, si alte proiecte punctuale pentru clienti internationali si locali din industrii precum IT, Farmaceutice, Comert, FMCG”.

Cel mai mare producator roman de cosmetice, Farmec SA Cluj-Napoca detine marci recunoscute international, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital si Farmec. Membra a retelei regionale de relatii publice Chapter 4, afiliat exclusiv Burson-Marsteller in Europa Centrala si de Est, Chapter 4 Romania ofera servicii complete de relatii publice. 

Mai mult in Licitatii


PUBLICITATE: