Cererea SINDOMET vs Metrorex, respinsa.Sentinta rezilia contractul si publicitatea pe coloane si ecrane
Joi, 24 Martie 2016


sursa foto: facebook.com

Furnizorii de media pentru campaniile de publicitate pe coloane si pe ecrane la Metrou asteapta o decizie definitiva.

adplayers. Iulian Toma

Tribunalul Municipiului Bucuresti a respins cererea companiei sindicatului lucratorilor de la Metrou, SINDOMET, in procesul cu Metrorex ca lipsita de obiect, dupa ce instanta a decis la inceputul lunii februarie rezilierea contractului intre cele doua parti.

Pronuntata in sedinta publica pe 22 martie, potrivit informatiilor publice pe pagina sedintei de judecata, SINDOMET are posibilitatea sa formuleze o plangere in termen de trei zile de la comunicarea deciziei instantei.

Ultima sentinta a tribunalului, pronuntata de instanta de judecata intr-o sedinta publica in 5 februarie a.c., rezilia contractul intre Metrorex si SINDOMET. Relevanta si pentru piata de publicitate, in baza contractului Metrorex - Sindomet functioneaza in prezent contractele de publicitate pe coloanele din statiile de Metrou si pe ecranele TV din statii. 

Chiar daca instanta a decis rezilierea contractului intre Metrorex si Sindomet, surse apropiate furnizorilor de media au afirmat pentru adplayers ca, pentru a trece la executarea rezilierii, contractele in baza carora se deruleaza campaniile de publicitate pe coloane si pe ecranele TV de la Metrou  asteapta o decizie definitiva .

Mai mult  in OOH, Metrorex, Dosarul Metrorex

Articole pe subiect:

Surse Blitz TV. Publicitatea de la Metrou continua pana la o decizie definitiva

Contract Metrorex - Sindomet reziliat in instanta. Publicitatea Blitz TV si proiectele speciale, in aer.


PUBLICITATE: