Cerere in crestere pe piata de cafea gata preparata. HELL ICE COFFEE a mai lansat doua: Choco Latte si Black Coffee.
Marti, 19 Septembrie 2023


Micsunica Pelaghie, Director National HELL ENERGY Romania: ”Avand in vedere crestrerea anuala a gamei de cafea gata preparata HELL ICE COFFEE atat pe piata locala, cat si pe cea internationala (in Romania brandul a crescut cu ~47% din punct de vedere al volumului vandut in 2022 si are o cota de piata de peste 30%), dar si noutatea pe care o reprezinta aceste noi arome, ne asteptam ca lansarea lor sa aiba un succes similar pe piata locala, sa ne ajute sa ne pastram pozitia de lider de piata, in acelasi timp in care le oferim consumatorilor noi optiuni pentru aceasta categorie de bauturi”

AdPlayers. info

Cafelele gata preparate cresc in popularitate in randul consumatorilor. Potrivit celui mai recent raport Nielsen, categoria de bauturi gata preparate pe baza de cafea se afla in topul preferintelor consumatorilor de bauturi nealcoolice, surclasand apa imbuteliata si bauturile energizante pentru sportivi. In Romania, brandul de cafea gata preparata HELL ICE COFFEE a inregistrat o crestere de 22.4% in 20221.

Ca un raspuns firesc la cererea in crestere din partea pietei si la noile obiceiuri ale consumatorilor, cafeaua rece detinuta de marca de top din Romania2, HELL, si-a extins recent portofoliul cu doua sortimente noi – Choco Latte si Black Coffee.

”Avand in vedere crestrerea anuala a gamei de cafea gata preparata HELL ICE COFFEE atat pe piata locala, cat si pe cea internationala (in Romania brandul a crescut cu ~47% din punct de vedere al volumului vandut in 2022 si are o cota de piata de peste 30%), dar si noutatea pe care o reprezinta aceste noi arome, ne asteptam ca lansarea lor sa aiba un succes similar pe piata locala, sa ne ajute sa ne pastram pozitia de lider de piata, in acelasi timp in care le oferim consumatorilor noi optiuni pentru aceasta categorie de bauturi”, a declarat Micsunica Pelaghie, Director National HELL ENERGY Romania.

Sortimentele

Primul sortiment, recent intrat si pe piata locala, are o aroma populara printre bautorii de cafea gata preparata, noua pe piata din Romania si usor de intuit dupa denumire - Choco Latte. In continutul ei se afla 70% lapte degresat si extract natural de cafea Arabica si Robusta, cu o aroma extraordinara de ciocolata.


Celalalt sortiment lansat recent de HELL ICE COFFEE este Black Coffee, care spre deosebire de altele din gama nu contine lapte sau alte preparate din lapte si are un continut foarte scazut de zahar. Ceea ce il face insa deosebit este metoda de preparare. HELL ICE COFEE Black Coffee este preparat la rece, adica este un cold brew. Aceasta metoda de procesare a boabelor de cafea dureaza de la 6 pana la 20 de ore, rezultatul fiind o aroma mult mai delicata si mai subtila. Black Coffee are 58 mg de cofeina / 100 ml de produs si este preparata din cafea Arabica, unul dintre cele mai vechi si populare sortimente din lume, cu un volum anual de consum de 150 de milioane de saci.

Ca si celelalte produse HELL ICE COFFEE, Choco Latte si Black Coffee contin ingrediente de calitate superioara si extracte autentice de cafea. In plus, aromele lor sunt unele dintre cele mai populare in randul consumatorilor, asa ca decizia de a extinde portofoliul cu aceste doua noi sortimente a venit ca un raspuns natural la preferintele consumatorilor.

HELL a lansat gama ICE COFFEE la inceputul anului 2020, initial avand 3 arome. Calitatea superioara, laptele natural, extractele de cafea Arabica si Robusta si aromele produselor au castigat rapid aprobarea consumatorilor. Pana in luna iulie a aceluiasi an, aceasta gama a devenit lider pe piata de cafea rece gata preparata in retailul din Romania, in ceea ce priveste numarul de unitati vandute, mentinandu-si aceasta pozitie deja de trei ani.

In timp, HELL ICE COFFEE a devenit o familie mare, cu sapte varietati, in cadrul careia iubitorii de cafele reci gata preparate si-au gasit aroma preferata dintre Latte, Cappuccino, Double Espresso, Choco Latte, ca si cei care cautau ceva special si fara lactoza (Caramel Sarat), cei care opteaza pentru un regim special (Slim Vanilla, fara zahar) sau cei care prefera o cafea sofisticata (Black Coffee).

Toate produse din gama HELL ICE COFFEE sunt ambalate in cutii de aluminiu de 250 ml, 100% reciclabile. Datorita dimensiunilor optime, acestea pot fi consumate acasa, la birou sau in miscare.

HELL ENERGY este prezent cu gama HELL ICE COFFEE in aproape 30 de tari, printre care si Grecia, Croatia si Mare Britanie.

Mai mult in Retail, Campanii


PUBLICITATE: