Centrade | Cheil Romania lanseaza Digital Intelligence and Analytics (DIA) - un centru de servicii unic pentru Samsung Europa
Luni, 09 Iulie 2018
 

Credit: Centrade Cheil

adplayers.info

Cheil Europa este agentia selectata de Samsung pentru a lansa DIA (Digital Intelligence and Analytics) - primul centru integrat de servicii digitale si de analiza a datelor. Centrade | Cheil este mandra sa anunte ca acest centru de servicii, unic prin expertiza sa, care deserveste intreaga piata europeana, este localizat in Romania, arata reprezentantii de relatii publice ai companiei.

Potrivit comunicarii, in cadrul acestui nou parteneriat, agentia va oferi servicii de analiza datelor ce vor raspunde nevoilor de marketing digital ale Samsung, folosind cele mai noi instrumente analitice. Printre serviciile oferite se numara analiza de date pentru propriile resurse digitale, masurarea si analiza traficului si a conversiei in e-retail, folosirea Hybris pentru e-commerce sau masurarea si analiza traficului pe site-urile partenerilor si ale competitorilor. Asadar, DIA devine principalul centru de analiza a traficului digital pentru Samsung pe piata europeana.

Echipa DIA din cadrul Centrade | Cheil include in prezent 19 de profesionisti foarte bine pregatiti, cu o experienta solida in analiza de date. Fiecare membru al echipei este calificat sa ofere informatii strategice pentru a sprijini luarea de decizii informate cu privire la strategia de continut, optimizare si strategia comerciala pe termen scurt si lung.

Cel mai mare avantaj al Centrade | Cheil este capacitatea sa de a oferi solutii de marketing personalizate, care raspund nevoilor clientilor, pe baza informatiilor obtinute din analiza de date. Agentia are deja o mare varietate de clienti in sud-estul Europei, oferind solutii digitale pentru Raiffeisen Bank, Toyota sau Carrefour.

“Ne bucuram ca am fost alesi sa construim centrul de analiza a datelor pentru Europa. Intelegem pe deplin provocarile din toate industriile cand vine vorba de analiza de date si credem ca informatiile obtinute sunt esentiale in demersul clientului de a-si depasi competitorii. Credem cu tarie ca organizatiile care vor fi capabile sa fructifice puterea datelor, vor castiga competitia pe viitor. Cu siguranta intelegem acest concept si suntem increzatori in puterea noului hub DIA din Romania. Scopul nostru este acela de a putea crea acea experienta perfecta pentru consumatori, folosind analiza de date. Acest nou hub este un pas urias in directia corecta.” a spus Radu Florescu, CEO Centrade | Cheil South East Europe.

Centrade | Cheil ramane una dintre cele mai importante agentii din Romania, cu o gama larga de expertize si servicii axate pe reinventarea modului in care oamenii se conecteaza cu brandurile. Cunostintele de digital marketing deja acumulate in Centrade | Cheil vor oferi impulsul suplimentar necesar pentru a asigura interactiunea cu consumatorii la o scara mai larga folosind tehnologia, solutiile creative relevante si experienta intensa a consumatorului in retea, pentru a raspunde astfel nevoilor clientului.

Reteaua globala Cheil, Centrade Integrated

Reteaua globala Cheil este “The agency built for now”, un nou tip de agentie ce are ca element comun spiritul antreprenorial al sediului central Cheil din Seul. Avand operatiuni in 44 de tari pe plan global, cu peste 6.200 de angajati, reteaua globala Cheil aduce impreuna specialisti in comunicarea de brand, retail, inovatie, proiecte sociale si design.

Reteaua include Cheil Worldwide, Barbarian Group, BMB, Bravo Asia, Iris Worldwide, McKinney si One Agency. Proiectele dezvoltate de agentiile din retea au castigat, in total, 344 de premii importante pe plan international in ultimul an, inclusiv un numar mare de Lei de aur la Cannes. Printre clientii grupului se numara Samsung, Absolut, Adidas, Lego, Shell, Alibaba, Dupont, Harman, IHG si Pizza Hut. Aflata pe locul 17 in lume in topul veniturilor (Ad Age, 2015) si pe locul 15 in topul creativitatii (The Gunn Report, 2018), reteaua globala Cheil este construita astfel incat sa isi ajute clientii sa faca fata schimbarilor care pun la incercare toate businessurile, prin crearea de idei care pun in miscare oameni, branduri si businessuri.

Centrade Integrated este o retea de comunicare regionala din sud-estul Europei, cu sediul central in Bucuresti si cu birouri in Belgrad, Budapesta si Zagreb. Parteneriatul strategic dintre Cheil Worldwide si Centrade Integrated, una dintre agentiile cele mai importante din zona Balcanilor, aduce impreuna expertiza regionala si locala a Centrade Integrated si solutiile inovative de marketing digital ale Cheil. Oobiectivul Centrade Integrated este acela de a construi businessul si reputatia clientilor, raspunzand provocarilor de business prin solutii de comunicare relevante si cu un impact puternic. (http://centrade-cheil.com/)

Mai mult in Conturi, Digital


PUBLICITATE: