Cel mai nou model OPPO, disponibil cu precomenzi la Vodafone Romania
Vineri, 22 Mai 2020

Credit: Vodafone Romania

Compania OPPO este prezenta in peste 40 de tari si regiuni, avand 6 institute de cercetare, 4 centre R&D la nivel global si un centru international de design la Londra. Producatorul are peste 40.000 de angajati care isi propun crearea unei vieti mai bune pentru utilizatorii din intreaga lume.

AdPlayers. Info

In aceasta saptamana, Vodafone si OPPO au anuntat un parteneriat pentru comercializarea unei game extinse de produse OPPO in tarile europene in care opereaza Vodafone. Potrivit companiei, primele tari in care vor fi disponibile smartphone-urile OPPO sunt Romania, Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Olanda si Turcia. 

Vodafone Romania a dat drumul precomenzilor pentru OPPO Reno 3 Pro 5G. Clientii care inregistreaza o precomanda intre 22 mai si 5 iunie vor primi cadou un set de casti wireless OPPO Enco W31.

OPPO Reno 3 Pro 5G reuneste intr-o carcasa subtire, de doar 7.7 mm, un design elegant si performate de top. Dispozitivul este echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 765, un acumulator de 4025 mAh cu tehnologie fast charge VOOC 4.0. Incarcarea bateriei se realizeaza rapid, telefonul ajungand de la 2% la 50% in doar 20 de minute, iar de la 0% la 100% si in doar 56 de minute. Noul OPPO Reno3 Pro 5G dispune de 12GB RAM si de o capacitate de stocare de pana la 256GB.

Clientii pot inregistra o precomanda pentru OPPO Reno 3 Pro 5G pe www.vodafone.ro pana pe 5 iunie. OPPO Reno 3 Pro 5G este disponibil cu un pachet recomandat cu 70 de euro avans impreuna cu abonamentul Red Infinity 25 si rata de 25 de euro.

OPPO este unul din liderii mondiali in domeniul dispozitivelor inteligente. Inca de la lansarea primului telefon „Smiley Face”, in 2008, OPPO si-a urmarit obiectivul de a crea produse care sa integreze o sinergie perfecta intre elementele de estetica si tehnologie inovatoare. Producatorul ofera clientilor un portofoliu larg de dispozitive inteligente, in frunte cu seriile Find si R, sistemul de operare ColorOS precum si serviciile de retea cum ar fi OPPO Cloud si OPPO+.

Compania este prezenta in peste 40 de tari si regiuni, avand 6 institute de cercetare, 4 centre R&D la nivel global si un centru international de design la Londra. OPPO are peste 40.000 de angajati care isi propun crearea unei vieti mai bune pentru utilizatorii din intreaga lume.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 22 de tari, 42 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 17 tari.

La 31 martie 2020, Vodafone Group avea 362 milioane de clienti, inclusiv 115 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, 25 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix si 22 milioane de clienti ai serviciilor TV in Europa si 168 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile in Africa. 

Mai mult in Conturi, Campanii, Promotii


PUBLICITATE: