Cel mai mare hotel de leisure din Europa Centrala si de Est, resortul Nordis Mamaia 5***** da start sezonului estival din 30 aprilie
Marti, 16 Aprilie 2024

Hotelul Nordis Mamaia 5***** face parte din Nordis Group si a beneficiat de o investitie de  peste 100 de milioane de euro si ofera o varietate generoasa de facilitati printre care restaurantul Elite, cu specific international, cinci piscine interioare, doua cafenele cu zona library si terasa, loc de joaca pentru copii.

AdPlayers. info

Hotelul Nordis Mamaia anunta deschiderea oficiala pentru sezonul estival 2024 prin incheierea perioadei de ”soft opening” si lansarea unei noi platforme online ce permite clientilor rezervarea cu usurinta a unei vacante la cele mai inalte standarde de lux de pe litoralul romanesc.

Incepand cu data de 30 aprilie, resortul este pregatit sa-si primeasca oaspetii intr-o atmosfera festiva, specifica sezonului de 1 Mai si Paste si vor putea alege dintr-o selectie variata de pachete avantajoase de booking de minim 3 nopti. In plus, datorita noii platforme, acestia vor beneficia de o experienta simpla si personalizata, cu acces in timp real la informatii despre disponibilitatea camerelor, tarife, oferte speciale sau orice servicii suplimentare de care doresc sa beneficieze.

"Perioada de soft opening a fost esentiala pentru a alinia fiecare aspect operational al hotelului nostru cu standardele internationale de excelenta. Inspirandu-ne din cele mai bune practici si modele de succes din industria turismului la nivel global, am reusit sa cream o echipa de profesionisti pasionati si experimentati", a spus Corneliu Ghimbasanu, Director General al Hotelului Nordis Mamaia.

,,Ne-am concentrat pe crearea unui mediu de lucru stimulant si inspirational, care sa promoveze inovatia si sa sustina calitatea serviciilor noastre. Suntem mandri ca am fost printre putinii care au adoptat aceasta faza de pregatire, iar rezultatele confirma increderea noastra ca investitia in acest proces va garanta fiecarui oaspete o experienta internationala de neuitat", a adaugat directorul general al hotelului Nordis Mamaia.

Hotelul Nordis Mamaia 5***** face parte din Nordis Group si a beneficiat de o investitie de  peste 100 de milioane de euro si ofera o varietate generoasa de facilitati printre care restaurantul Elite, cu specific international, cinci piscine interioare, doua cafenele cu zona library si terasa, loc de joaca pentru copii.

Designul hotelului Nordis Mamaia a fost conceput cu grija in tonuri neutre pentru a crea o atmosfera calma si reconfortanta, perfecta pentru o vacanta linistita. Fiecare element de design, de la mobilierul elegant pana la materialele premium, au fost atent selectat pentru a sublinia senzatia de eleganta si rafinament. Oaspetii sunt invitati sa se bucure de un sanctuar de relaxare si odihna, unde fiecare detaliu contribuie la crearea unei atmosfere de lux discret, care sa ramana vie in amintirea lor mult timp dupa plecarea din hotel.

Planurile pentru dezvoltarea resortului au in vedere finalizarea mai multor facilitati de top precum: un cinema VIP, un salon de infrumusetare, un centru de fitness echipat cu cele mai noi echipamente, un centru de conferinte si evenimente, un cazinou, o sala polivalenta cu 1000 de locuri, o sala de evenimente si un ponton pe lac. De asemenea, in cadrul resortului se va regasi si o clinica de recuperare medicala, care completeaza gama de servicii wellness si contribuie la pozitionarea complexului ca destinatie de wellbeing.

Odata cu startul rezervarilor, Hotelul Nordis Mamaia isi consolideaza pozitia ca inovator in industria ospitalitatii de lux, continuand sa redefineasca standardele de excelenta in ceea ce priveste serviciile si facilitaile oferite turistilor.

Nordis Group

Nordis Group a debutat cu Nordis Development, recunoscut pentru standardele sale ridicate in dezvoltarea si promovarea ansamblurilor hoteliere si rezidentiale de lux, stabilind un nou standard de confort si eleganta in Romania.

Incepand in 2011, compania a crescut constant, focalizandu-se pe constructia de imobile in zona de nord a Bucurestiului. In 2019, Nordis Development a introdus conceptul unic in Romania "Cumpara o camera de hotel!", atragand investitori si garantand chirie lunara cu un randament de 7% pe an.

Mai mult in Timp Liber, Business, Campanii, Imobiliare


PUBLICITATE: