Cea mai creativa retea de media. OMD Worldwide ia Gunn Report de 10 ani.
Joi, 03 Martie 2016

adplayers. info

OMD Worldwide, retea de agentii parte a Omnicom Media Group, a primit de la Gunn Report titlul de cea mai creativa retea de media. Clasament al creativitatii agentiilor, Gunn Report masoara aceasta performanta  in baza premiilor si distinctiilor obtinute de agentii  in peste 50 de festivaluri si competitii internationale de profil.

Creativitatea retelei OMD este recunoscuta de 10 ani la rand de catre Gunn Report. Portofoliul distinctiilor obtinute de-a lungul anilor de OMD include premii acordate de Adweek (agentia anului in 2008, 2009, 2011, 2013, 2014), Advertising Age (agentia anului in 2002, 2005, 2009, 2011) sau trofeele de la Cannes Lions International Festival of Creativity (cea mai premiata retea de agentii de media la Cannes in 2011, 2012, 2013).

“Suntem onorati sa fim parte dintr-o retea care duce mai departe, an de an, traditia excelentei produsului livrat catre clienti” spune Liana Mihai, Managing Director OMD Romania. “Fiecare noua distinctie consolideaza pozitia de lider global al inovatiei in media pentru OMD. In acelasi timp, ne obliga sa ne autodepasim in efortul de a livrarezultate exceptionale clientilor nostri, punand accent pe inovatie.

“Pentru biroul din Romania, faptul ca facem parte din cea mai premiata retea de agentii reprezinta marea oportunitate de a avea acces la informatii valoroase si insight-uri la nivel global, acest lucru fiindu-ne de folos in a produce local campanii eficiente si creative.”, a mai spus Liana Mihai.

OMD Worldwide (www.omd.com) este cea mai importanta retea internationala de agentii media parte a Omnicom Media Group, cu peste 8,000 de angajati in mai mult de 100 de tari. Gama de servicii oferite de OMD clientilor sai include strategie de comunicare, planificare media, cumparare spatiu media, executie digitala, generare de continut, entertainment marketing, sponsorizarisi brand analytics.

 


PUBLICITATE: