”Ce mai faci?”. Campania Telekom Mobile de Craciun incurajeaza romanii sa fie mai aproape de cei dragi si sa se asigure ca sunt bine
Luni, 21 Noiembrie 2022

 

”Cu aceasta noua campanie, lansata la nivel european de catre Deutsche Telekom, ne dorim sa incurajam cat mai multi oameni sa se reconecteze cu cei dragi lor si sa aratam importanta unei intrebari atat de simple: Ce mai faci?”, a declarat Andreea Cramer, director executiv comercial, Telekom Mobile.

AdPlayers. info

2022 a fost un an in care pare ca tot mai multi oameni privesc catre ziua de maine cu precautie. Acum, in pragul sarbatorilor, este cu atat mai important sa fim acolo unul pentru celalalt si sa ne asiguram ca cei dragi noua sunt bine, spun initiatorii campaniei.

”Cu aceasta noua campanie, lansata la nivel european de catre Deutsche Telekom, ne dorim sa incurajam cat mai multi oameni sa se reconecteze cu cei dragi lor si sa aratam importanta unei intrebari atat de simple: Ce mai faci?”, a declarat Andreea Cramer, director executiv comercial, Telekom Mobile.

Potrivit autorilor, prin intermediul campaniei, Telekom Mobile continua sa isi pastreze promisiunea de a realiza oferte bazate pe ceea ce-si doresc clientii – Mobil asa cum vrei, simplu si corect – lansand oferta de sarbatori cu o varietate de smartphone-uri incluse in pretul abonamentelor sau in rate avantajoase pornind de la 1 euro pe luna.

Pentru a fi mai aproape de cei dragi, Telekom Mobile le pune la dispozitie clientilor telefoane incluse in abonamentele Nelimitat 7, 9, 14 sau 18, cu beneficii nelimitate (internet, minute si sms) pe teritoriul Romaniei si roaming in Spatiul Economic European.

Compania isi pastreaza in continuare abordarea lansata anul trecut: aceleasi abonamente si pentru clientii rezidentiali (B2C) si pentru cei business (B2B).

Clientii care vor opta pentru abonamentul Nelimitat 7, vor putea beneficia de smartphone-ul ZTE A72 Blade fara niciun cost suplimentar, in timp ce pentru abonamentul Nelimitat 9, Telekom Mobile le-a pregatit acestora telefonul Samsung Galaxy A04s, fara extracost.

De asemenea, unul dintre telefoanele Samsung Galaxy A23 5G, Huawei nova Y90 sau Xiaomi Redmi Note 11 va putea fi primit fara costuri suplimentare impreuna cu abonamentul Nelimitat 14, in timp ce pentru abonamentul Nelimitat 18 vor putea alege intre terminalele Samsung Galaxy A33 5G sau Xiaomi Note 11 Pro 5G. Oferta este dedicata atat clientilor rezidentiali, cat si persoane juridice.

Pentru clientii care isi doresc sa achizitioneze telefoane in rate, Telekom a pregatit terminalele Huawei nova Y70, impreuna cu abonamentul Nelimitat 9, la doar 1 euro in plus pe luna sau Samsung Galaxy A13, la 3 euro in plus pe luna.

Totodata, pentru abonatii Nelimitat 18, Telekom Mobile are disponibile si terminalele Samsung Galaxy A53 5G, la doar 2 euro in plus pe luna sau recent lansatul Samsung Galaxy Z Flip4 128 GB cu 26 euro rata lunara.

Ofertele cu telefoane incluse sunt disponibile doar in cazul portarii unui numar de telefon din alta retea sau la reinnoirea contractului de abonament pentru 24 de luni. De asemenea, ofertele cu telefoane in rate se adreseaza exclusiv clientilor consumatori pentru contracte de abonament incheiate pentru 24 de luni.

Mai mult in Campanii, Telecom, Promotii


PUBLICITATE: