“- Ce-i aia feedback? - Pe la spate fa!' Next Advertising, pentru The Money Channel
Luni, 10 Martie 2008


(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

“- Ce-i aia feedback? 
- Pe la spate fa!”
este dialogul, la un bar, intre doua "blonde" care surprind discutia intre doi domni ce vorbesc o limba cu siguranta alta decat romana.

 

Femeia care „explica” intelesul ascuns al dialogului, mai curajoasa, merge la masa celor doi si se adreseaza discret unuia dintre ei: “Hi. Feedback is fifty.” Spotul se incheie cu packshot-ul final: “Pentru unii afecereza este limba straina. Pentru noi, nu. The Money Channel. Vorbiti afacereza?”.

 

Contactati de catre AdPlayers, oficialii de comunicare Next Advertising au confirmat ca sunt autorii filmului publicitar. Potrivit agentiei, spotul "Bar" face parte din campania “Vorbiti afacereza” pentru postul de televiziune The Money Channel, si reprezinta mai precis componenta virala a acesteia.

 

Next Advertising nu este la prima campanie virala in mixul de marketing si comunicare pentru un client. Spotul "Vorbiti afacereza - Bar" care face parte din campania pentru The Money Channel este doar una dintre realizarile agentiei care, printre altele,  a mai semnat si spotul French Toast ce ii parodiaza pe cei doi columbeni - „iri si moni” , dar si campania “Epilam orice fel de pasarici”, pentru B&B Beauty Salon, de la sfarsitul anului trecut.

 


PUBLICITATE: