Cat de sustenabila este presa tiparita si online? Conferinta BRAT despre dezvoltarea si sustenabilitatea presei locale
Luni, 11 Ianuarie 2016
 
\adplayers. info

Cat de sustenabila mai este presa tiparita si online, in contextul bugetelor de publicitate modeste? Daca in marea desfasurare de forte si canale este greu de aflat raspunsul, declinarea locala a intrebarii va oferi cateva raspunsuri  in cadrul unei conferinte BRAT programata la inceput de an 2016.

 Dedicata prese locale tiparite si online din Romania, conferinta „Presa locala – dezvoltare prin transparenta” va fi organizata de Biroului Roman de Audit Transmedia (BRAT) in 22 ianuarie 2016,ora 10:00, la Rin Grand Hotel Bucuresti. Conferinta se adreseaza tuturor editorilor de presa locala din Romania, fie cea tiparita sau online, indiferent de calitatea acestora fata de asociatie.

In cadrul evenimentului, vorbitorii si partenerii conferintei vor aduce in discutie sustenabilitatea presei locale din Romania pe termen mediu si lung in contextul scaderii veniturilor din publicitate din zona clientilor comerciali si a dificultatilor intampinate in accesarea veniturilor din publicitatea publica, a modificarilor obiceiurilor de consum media ale populatiei si a dificultatilor specifice legate de afacerile presei locale.

Printre vorbitori se numara Silviu Ispas - Presedintele BRAT, Arina Ureche – Director General BRAT, Mihai Anita, Partener PricewaterhouseCoopers dar si canale de media locale printre care se numara Mesagerul de Neamt, Transilvania Reporter, Ziarul Stirea, Monitorul de Botosani, Viata Libera, Buletinul de Mehedinti, Informatia zilei si altele.

Cu aceasta ocazie, BRAT lanseaza presei locale invitatia de a crea un parteneriat solid, pe baze de profesionalism si transparenta, in cadrul caruia sa identifice solutiile necesare dezvoltarii propriilor afaceri. In acest sens, la conferinta vor fi invitati si reprezentanti ai agentiilor, clientilor de publicitate si institutiilor statului, care sa prezinte perspectiva proprie asupra investitiilor in publicitatea din presa locala.

Reprezentantii BRAT si partenerii sai vor evidentia nevoia de transparenta la nivel local si beneficiile masurarii independente a performantelor produselor media, in concurenta pentru bugetele de publicitate. Informatii actualizate referitoare la eveniment sunt disponbile pe siteul BRAT, la adresa www.brat.ro/evenimente

Mai mult in Presa Scrisa


PUBLICITATE: