“Cascavalul" de PR Danone a plecat la Image. O felie ramane la Prais.
Joi, 25 Iulie 2013
 ( adplayers. Iulian Toma ) Estimat la peste 500.000 EUR pe an, potrivit unor surse din piata de comunicare, bugetul de PR Danone a plecat la Image.

Conform unor surse adplayers apropiate licitatiei, o felie de “cascaval” ramane la agentia care administra bugetul inaintea licitatiei, Prais Communication, companie care mai deruleaza inca o parte din proiectele de comunicare ramase in plan pana la sfarsitul anului.

Pana la ora publicarii materialului, nici clientul si nici agentia nu au dezvaluit un ordin de marime al investitiilor in comunicare si relatii publice. O revenire in privinta informatiilor privind investitiile in comunicare sunt asteptate in cursul zilei de maine.

In cadrul parteneriatului incheiat dupa licitatie, IMAGE PR va furniza clientului Danone Romania servicii de consultanta in comunicare strategica, comunicare de brand si corporate, relatii cu media si liderii de opinie, organizare de evenimente si proiecte speciale.

IMAGE PR a realizat deja doua lansari pentru Danone – doua evenimente cu jurnalisti si bloggeri care au anuntat lansarea campaniei „Vara Activia” si doua noi variante Activia Light de Baut (cu zmeura respectiv cu ananas si mandarina), precum si lansarea OIKOS, un nou brand de iaurturi de la Danone, o gustare inovativa, inspirata din traditiile culinare grecesti.

„Ne bucuram sa adaugam IMAGE PR pe lista partenerilor nostri, la finalul unui proces complex si dificil de selectie, care a acoperit atat zona tactica, dar si pe cea strategica. Sunt convinsa ca vom colabora foarte bine si cu rezultate, pornind de la  formula de calitate pentru comunicarea companiei, de transparenta si respect”, a spus Cristina Popescu, Manager Comunicare Corporativa Danone Sud Estul Europei.

„Ne doream de mult timp sa completam portofoliul nostru de clienti cu o companie producatoare de iaurt si suntem bucurosi sa lucram astazi chiar cu liderul acestei piete, Danone. Avem convingerea ca, prin expertiza strategica pe care am acumulat-o de-a lungul celor 18 ani de activitate, vom contribui la realizarea obiectivelor de business ale noului nostru client” a declarat Alexandru Paius, Senior Partner IMAGE PR.


PUBLICITATE: