Casa Radio a ales oferta The Practice
Luni, 03 Septembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Agentia de relatii publice The Practice ofera servicii de consultanta pentru compania Plaza Centers, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de centre comerciale si de divertisment din Europa Centrala si de Est, potrivit companiei.

Agentia a castigat contul incepand cu jumatatea acestui an, in urma unei cereri de oferta, motivele alegerii fiind, potrivit oficialilor de comunicare, buna reputatie a specialistilor The Practice si experienta lor pe domeniul real estate.

“Este practic visul oricarui om de comunicare - un proiect complex care iti ofera posibilitatea sa utilizezi instrumentele de relatii publice la capacitate maxima”, a declarat Gabriela Lungu (foto), Managing Partner The Practice. 

Conform reprezentantilor agentiei, The Practice va contribui atat la construirea imaginii corporative, cat si la comunicarea principalului proiect multifunctional dezvoltat de companie in Romania – Casa Radio.

 

Proiectul Casa Radio va avea o suprafata construita de 560.000 mp (inclusiv parcarea), cuprinzand o zona comerciala, spatii de birouri, un centru de conferinte, spatii rezidentiale, un hotel si o cladire destinata unei autoritati publice. Valoarea totala a investitiei se ridica la aproximativ 500 de milioane de euro.


PUBLICITATE: