Carpatcement alege: CSR cu Selenis
Marti, 05 Septembrie 2006

(AdPlayers.ro , Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Selenis va realiza o platforma online de comunicare a politicii si a proiectelor de CSR ale  Carpatcement Holding, aceasta urmând sa fie lansata la finalul lunii septembrie, informeaza oficialii agentiei de consultanta online. Platforma de comunicare www.carpatcementcsr.ro va fi lansata la finalul lunii septembrie.

Oficialii Carpatcement Holding au declarat pentru AdPlayers ca, în România, compania a investit în actiuni de CSR câte 300.000 de euro în 2004 si 2005.

Carpatcement alege: CSR cu Selenis“Credem ca pentru orice companie este important sa raporteze impactul economic, social si asupra mediului pe care îl genereaza”, spune Bogdan Arnautu (foto), Manager Comunicare Carpatcement Holding. “Speram ca proiectul pe care îl realizam împreuna cu Selenis sa devina o sursa de inspiratie pentru cât mai multe organizatii si lideri de opinie din România”.

Potrivit agentiei, reprezentantii Carpatcement au decis sa foloseasca mediul online pentru a creste transparenta în privinta raportarii actiunilor de responsabilitate sociala ale companiei si pentru a facilita stabilirea de noi parteneriate.

Carpatcement alege: CSR cu SelenisDragos Dehelean (foto), Director General Selenis spune ca “tot mai multe companii au început sa foloseasca cea mai legitima forma de comunicare despre actiunile lor de CSR. Nu aceea a declaratiilor, ci a rapoartelor publice”.

Tot el le recomanda specialistilor în comunicare din companii sa foloseasca internetul pentru publicarea rapoartelor de CSR. “Internetul ofera transparenta actiunilor pe care le face o companie, iar transparenta aduce încredere din partea stakeholder-ilor.”

AdPlayersFile Selenis, Carpatcement Holding

În parteneriat cu JTI România, agentia de consultanta în comunicare online Selenis a mai realizat în aprilie 2006, site-ul www.responsabilitatesociala.ro, primul portal românesc de CSR. În prezent, agentia lucreaza pentru clienti ca JTI România, Carpatcement Holding, BRD – Groupe Societe Generale, UPC România, CIEL România, Tuborg România.

Carpatcement Holding face parte din grupul international HeidelbergCement si este lider pe piata de ciment din România unde îsi desfasoara activitatea din 1998. Potrivit companiei, Carpatcement Holding acorda o atentie deosebita proiectelor de responsabilitate sociala, fiind una din cele mai active organizatii în privinta protectiei mediului, dezvoltarii comunitatilor locale, urbanismului si arhitecturii, spun reprezentantii firmei.


PUBLICITATE: