Caravana WATER POWER, by SEPHORA, prin Romania, pentru un ten luminos
Luni, 23 Septembrie 2019

 

Credit: SEPHORA / Galeriu & Partners

AdPlayers. Info

Secretul unui ten luminos este hidratarea. Prin Caravana WATER POWER by SEPHORA sunt aduse in atentia celor care isi doresc o piele radianta o serie de produse coreene cu formule unice, inovatoare, care intaresc si mentin hidratarea pe tot parcusul zilei, anunta reprezentantii de relatii publice Sephora.

Fie ca vorbim despre serumuri si creme de hidratare de zi sau masti de noapte pentru ochi, pentru buze sau pentru intreaga fata, toate vin in intampinarea problemelor tenului: sensibilitatea pielii, linii fine, aspect tern, lipsit de stralucire, culoarea si structura neuniforma a pielii.

Calendarul Caravanei WATER POWER by SEPHORA a cuprins activari in centre comericale in cinci orase: 13 septembrie  –  Bucuresti (Promenada Mall); 15 septembrie – Constanta (City Park Mall); 17 septembrie – Cluj (Polus Cluj); 18 septembrie – Timisoara (Shopping City Timisoara); 20 septembrie – Iasi (Palas Iasi).

SEPHORA a pregatit o serie de surprize pentru toti cei care isi doresc sa testeze aceste produse si sa patrunda cateva momente intr-o oaza de hidratare si relaxare.

LANEIGE Lip Sleeping Mask. Formula hidratanta confera buzelor un aport de minerale si acid hialuronic formand o pelicula protectoare care mentine hidratarea pe tot parcusul noptii. Vitamina C, antioxidantii si extractele din capsuni, zmeura, coacaze si merisor ajuta la eliminarea celulelor moarte, buzele devenind netede si catifelate.

LANEIGE Water Bank Moisture Cream: Crema hidratanta  LANEIGE ce contine apa cu minerale ionizate, un amestesc de minerale esentiale precum zinc, potasiu, calciu, magneziu, mangan si sodiu care ajuta la mentinerea unui nivel de hidratare ridicat este solutia perfecta pentru tenul uscat cu aspect tern, culoare si textura neuniforme. 

DR.JART+ Cicapair Tiger Grass Cream: Crema Cicapair calmeaza pielea iritata si inflamatia. Formula contine planta cameleon, coada soricelului, minerale, sodiu, potasiu, calciu si magneziu care intaresc hidratarea si revigoreaza pielea obosita.

belief Aqua Bomb Jelly Cleanser: Gelul pentru curatarea fetei se transforma intr-o spuma fina la contactul cu apa, elimina impuritatile si machiajul cu ajutorul bulelor fine. Gelul contine o formula super-hidradanta oferind tenului hidratare, luminozitate si un aspect neted si catifelat.

Lansata in Franta, in 1970, reteaua de magazine Sephora a devenit din 1977 parte a Moet Hennessy Louis Vuitton Group (LVMH Group), cel mai mare grup de lux la nivel mondial. Cu o traditie de peste 45 de ani pe piata, Sephora ofera conceptul unic al unui spatiu dedicat frumusetii, locul unde vei gasi cele mai variate branduri, de la cele clasice, la cele mai renumite, exclusive sau in trend. Astazi, Spehora are mai mult de 600 de magazine in Europa si aproximativ 1900 de magazine la nivel international, prezente in 29 de tari din intreaga lume. In Romania, Sephora este prezenta pe piata din aprilie 2007. 


PUBLICITATE: