Campanie pentru gama Jacobs 3 in 1, de la Scala JWT
Luni, 16 Iunie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Kraft Romania a lansat pe piata, alaturi de Jacobs 3 in 1 Classic, doua noi sortimente: Jacobs 3 in 1 Latte cu gust fin si Jacobs 3 in 1 Intense cu gust puternic de cafea. Campania de lansare a fost conceputa si realizata de agentia Scala JWT.

 

Potrivit autorilor, conceptul creativ se regaseste, pe scurt, in headline: “Incearca-le pe toate! Alege-l pe al tau!”  si cuprinde, pe langa componenta ATL (spot, outdoor), diverse actiuni BTL de sampling in campusuri, dar si o importanta parte de Internet.

 

“Jacobs 3 in 1 este o cafea pentru tineri”, a spus Andreea Dragomir, Copywriter Scala JWT. „Prin spotul “Campus” si outdoor-ul aferent am cautat sa surprindem o atmosfera tinereasca si cat mai degajata, intr-un spatiu prietenos cu personaje simpatice, in care target-ul nostru sa se regaseasca foarte usor”.

 

„Cu ajutorul lui Marlon Griffin am reusit sa cream aceasta atmosfera vesela si prietenoasa. Personajele sunt empatice, decorul a fost exact ce ne-am dorit si muzica a completat totul perfect.”

 

“Conceptul creativ al intregii campanii se bazeaza pe un fapt cat se poate de real”, adauga Nicoleta Dumitrescu, Assistant Brand Manager Kraft Romania. „Chiar daca formeaza o gasca, fiecare dintre acesti tineri din target-ul nostru este unic in felul sau. Deci au gusturi diferite”.

 

„Asa au luat nastere personajele noastre: Ana, tipa studioasa care prefera gustul fin al noului Jacobs 3 in 1 Latte, Matei – gamer-ul grupului, aflat intr-o continua cautare de senzatii tari, caruia i se potriveste de minune Jacobs 3 in 1 Intense. Al treilea prieten este Andrei, tipul relaxat care asculta muzica din varful patului.Pentru el, un Jacobs 3 in 1 Classic, desigur”.

  



/ WORK 
Titlu: Jacobs 3 in 1: Campus
Produs: Jacobs 3 in 1
Advertiser: Kraft Romania.
Agentie de publicitate: Scala JWT

Simona Potecu (Marketing Manager), 
Andreea Obilisteanu (Brand Manager), 
Nicoleta Dumitrescu (Assistant Brand Manager)

Mihai Cojocaru (Group Creative Director), 
Virgiliu Andone (Head of Art), 
Andreea Dragomir (Copywriter), 
Mihaela Barsan (Account Director), 
Angela Teodorescu (Account Manager) – 


PUBLICITATE: