Campanie inedita Zilei Nationale a Lecturii. McDonald’s si Elefant.ro incurajeaza lectura prin „Cuvinte Magice”
Luni, 14 Februarie 2022

 

Pe 15 februarie, de Ziua Nationala a Lecturii, 2.500 de vouchere McDonald’s vor fi ascunse printre primele 2.500 de comenzi de carte lansate pe site-ul Elefant.ro. Campania se desfasoara la nivel national, cu scopul de a recompensa cititorii pasionati si de a motiva lectura in randul cititorilor ocazionali.

AdPlayers. Info

McDonald’s Romania si Elefant.ro celebreaza Ziua Nationala a Lecturii prin Campania „Cuvinte magice”, o initiativa de promovare si incurajare a lecturii, anunta initiatorii.

Campania se desfasoara la nivel national, cu scopul de a recompensa cititorii pasionati si de a motiva lectura in randul cititorilor ocazionali. Astfel, „Cuvinte magice”, initiativa McDonald’s in colaborare cu Elefant.ro, vine cu o surpriza gustoasa: 2.500 de vouchere constand in produse din meniul McDonald’s vor fi ascunse de Elefant.ro printre paginile cartilor comandate pe data de 15 februarie.

„Lectura este o activitate pe care o sustinem constant, prin programele pe care le derulam pentru clienti, cum este Happy Meal Reader, prin care am introdus carti cu povesti in meniul Happy Meal. De aceea, pentru noi, Ziua Nationala a Lecturii a fost o oportunitate de a duce aceasta sustinere la nivel national, in randul comunitatilor de clienti McDonald’s din toata tara. Iar campania pe care o derulam alaturi de Elefant.ro este modul nostru de a recompensa cititorii pasionati.”, a declarat Elena Goti, Manager de Comunicare Premier Restaurants Romania.

2.500 de comenzi de carte vor include un voucher pentru un produs McDonald’s.

Mecanismul campaniei „Cuvinte magice” este unul simplu. Primele 2.500 de comenzi de carte lansate pe website-ul Elefant.ro pe data de 15 februarie vor include un voucher pentru un produs McDonald’s. Oferta este valabila indiferent de valoarea comenzii, de limba sau domeniul ales pentru cartile selectate. In functie de cuvantul surpriza inscriptionat pe voucher, cititorii se vor putea bucura de unul dintre urmatoarele produse din meniul McDonald’s: un Hamburger, un sandvis McPuisor, o portie mica de cartofi prajiti, o placinta cu visine sau o cafea.

Premiile pot fi revendicate in oricare dintre restaurantele McDonald’s din tara, inclusiv la McDrive, in baza prezentarii voucherului si in limita stocului disponibil, in perioada 15 februarie – 15 martie.

„Ziua Nationala a Lecturii este un prilej pentru a ne reaminti ca evolutia noastra a tuturor poate fi influentata decisiv de carti. Elefant.ro investeste in pasiunea pentru citit a romanilor inca din 2010. In acest rastimp, am reusit sa aducem in casele cititorilor din Romania peste 27 de milioane de carti. Incurajarea lecturii ramane unul dintre obiectivele noastre principale si ne bucuram sa fim parteneri in astfel de initiative care, in final, sa aduca motive de bucurie celor care participa.”, a declarat Adrian Dinu, Director Carte la elefant.ro.

Sarbatorita pentru prima data in anul 2022, potrivit legii nr. 21/2022, Ziua Nationala a Lecturii prilejuieste numeroase activitati dedicate cititorilor de toate varstele. Astfel, in marja zilei de 15 februarie, muzee, biblioteci publice, unitati de invatamant, asociatii, fundatii, dar si alte institutii cu atributii in domeniul educatiei si culturii desfasoara cluburi de lectura, ateliere de scriere, discutii libere, dezbateri si evenimente menite sa sprijine, sa promoveze si sa incurajeze lectura.

Premier Restaurants Romania opereaza restaurantele McDonald’s in Romania. McDonald’s este lider al pietei restaurantelor, cu 92 de restaurante in 28 de orase, dintre care 46 restaurante cu McDrive si 47 de cafenele McCafé. Pana in prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei in Romania si are o echipa de 5.500 de angajati care le ofera consumatorilor produsele preferate, pregatite din ingrediente de calitate, in restaurant, prin McDelivery.

Mai multe informatii despre campanie sunt disponibile pe www.mcdonalds.ro/regulament  

Mai mult in Campanii, Responsabilitate Sociala, CSR


PUBLICITATE: