Campanie de transport gratuit celor peste 150.000 de membri eMAG Genius, la comenzile eligibile pana la sfarsitul lunii februarie
Joi, 16 Decembrie 2021

 

Anca Leopea, Marketing Manager, Freshful by eMAG:,,Ne dorim ca Freshful sa devina alegerea principala a membrilor eMAG Genius cand vine vorba de e-groceries si, pentru ca “Viata ar trebui sa fie Freshful”, vom continua sa le oferim noi avantaje si surprize care sa ii faca sa revina in aplicatie.”

AdPlayers. info

Freshful lanseaza o campanie promotionala dedicata tuturor clientilor eMAG Genius prin care acestia beneficiaza de transport gratuit la comenzile Freshful care contin produse in valoare de minim 200 lei si sunt plasate in perioada 13 decembrie 2021 – 28 februarie 2022, anunta compania.

„Utilizatorii eMag Genius vor sa castige timp, pun pret pe accesibilitate si incep sa isi doreasca o diversitate de produse pe care sa le primeasca acasa. De aceea Freshful le ofera, de azi, un cos complet de cumparaturi alimentare livrate fara efort si fara costuri de transport. Ne dorim ca Freshful sa devina alegerea principala a membrilor eMAG Genius cand vine vorba de e-groceries si, pentru ca “Viata ar trebui sa fie Freshful”, vom continua sa le oferim noi avantaje si surprize care sa ii faca sa revina in aplicatie.” mentioneaza Anca Leopea, Marketing Manager Freshful by eMAG.

Intervalele de livrare si conditiile campaniei promotionale sunt disponibile pe website-ul https://www.freshful.ro/genius sau in aplicatie.

Astfel, mai spun initiatorii campaniei, primul hypermarket 100% online din Romania propune pe langa un mod convenabil de a face cumparaturile alimentare si unul avantajos  celor peste 150.000 de utilizatori ai subscriptiei eMAG Genius din Bucuresti si Ilfov. 

,,In ultimul an si jumatate clientii eMAG Genius au manifestat un interes crescut pentru categorii noi de produse, iar alimentele proaspete si de calitate reprezinta unele dintre ele. De acum, prin parteneriatul cu Freshful, ei pot cumpara rapid, din fotoliul de acasa sau de la birou, produse proaspete precum fructe, lactate sau paine, fara grija costurilor de transport. Ne bucuram ca astfel putem oferi clientilor Genius acest nou beneficiu care ii ajuta sa economiseasca timp si bani” a adaugat Andrei Sercanean, E-commerce Service Director eMAG.

Accesand Freshful.ro, dar si in aplicatia de mobil iOS si Android, clientii descopera o varietate de peste 20.000 produse de calitate si cu prospetime garantata, de la fructe, legume, carne, lactate, mezeluri, produse congelate si bauturi pana la articole de uz casnic pentru nevoile zilnice. Gama Freshful isi propune sa stranga intr-un singur loc mii de produse proaspete de la producatori locali si fermieri romani, alaturi de o selectie importanta de articole BIO si ECO. In plus, clientii pot cumpara inclusiv paine pproaspata cu maia si ingrediente 100% romanesti, coapta zilnic, in brutaria proprie Freshful.

Clientii pot vedea disponibilitatea stocurilor in timp real, asa ca pot fi siguri ca vor primi intotdeauna tot si exact ce au comandat, fara compromisuri. Alimentele proaspete sunt depozitate in conditii riguroase de igiena, in zone dedicate, cu temperatura controlata, dupa o verificare minutioasa a fiecarui articol de la aprovizionare pana la livrare. Produsele sunt livrate in deplina siguranta in masini cu temperatura controlata, respectand lantul frigorific pana la usa clientilor.

Freshful peste 20.000 de produse alimentare si bunuri de larg consum

Fondata in 2021, potrivit companiei, Freshful ofera, pe platforma online si in aplicatiile mobile, o varietate de peste 20.000 de produse alimentare si bunuri de larg consum de la parteneri si producatori locali. Astfel, Freshful vine in sprijinul tuturor celor care vor sa economiseasca timp cu serviciu de livrare rapida sau programata a unui cos complet de cumparaturi zilnice, de la fructe, legume, carne, peste, paine proaspata, lactate, mezeluri, produse congelate si bauturi pana la articole de uz casnic.

Clientii pot gasi intr-un singur loc o diversitate de produse locale, internationale, ECO si BIO pentru o alimentatie echilibrata si un stil de viata sanatos. Comenzile sunt livrate din depozitul cu temperatura controlata in masini frigorifice pana la usa clientului 7 zile din 7, intre orele 8.00-22.00. Serviciul este disponibil pe www.freshful.ro in aplicatia iOS si Android, acoperind in prezent Bucurestiul si o parte din localitatile ilfovene.

Mai mult in Campanii, Business, Promotii


PUBLICITATE: