COSR spre Tokyo 2020 cu Toyota
Miercuri, 04 Decembrie 2019

 

“Apreciem performanta olimpica si sprijinim sportivii romani, inspirati si motivati de viziunea globala a marcii Toyota de a asigura mobilitate din ce in ce mai buna pentru toti. De aceea, am ales sa ii sustinem concret pe tricolorii nostri, increzatori in talentul, munca si daruirea cu care sportivii, alaturi de antrenori, pot ajunge la rezultate exceptionale” a declarat Edit Tarcolea (foto), General Manager Toyota Romania, parte a grupului britanic Inchcape.

AdPlayers. info

Toyota Romania si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman sarbatoresc un an de parteneriat si continua impreuna drumul spre Tokyo 2020.

Sportivii romani din zece federatii sportive, aflati in programul de pregatire pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, se pot deplasa mai usor la antrenamente, in conditii de confort si siguranta, in cele zece automobile Toyota Proace Verso  cu o capacitate de 7+1 locuri, puse la dispozitie de Toyota Romania. 

Parteneriatul dintre Toyota Romania si COSR reprezinta, in acelasi timp, angajamentul ferm al constructorului de masini de a oferi solutii de mobilitate pentru toti, o provocare pe care Toyota, in calitate de partener mondial al Jocurilor Olimpice si Paralimpice din Tokyo 2020, a lansat-o la nivel global.

“Apreciem performanta olimpica si sprijinim sportivii romani, inspirati si motivati de viziunea globala a marcii Toyota de a asigura mobilitate din ce in ce mai buna pentru toti. De aceea, am ales sa ii sustinem concret pe tricolorii nostri, increzatori in talentul, munca si daruirea cu care sportivii, alaturi de antrenori, pot ajunge la rezultate exceptionale” a declarat Edit Tarcolea, General Manager Toyota Romania, parte a grupului britanic Inchcape.

,,Ne-am alaturat cu onoare efortului lor comun, consecventi principiilor care guverneaza acest parteneriat, de mobilitate si adaptabilitate, in spiritul obiectivului pe care ni l-am asumat. Cea mai mare misiune a noastra de pana acum este sa oferim umanitatii libertatea de a se misca, iar urmatoarea generatie de solutii de mobilitate va ilustra acest lucru.”, a mai adauga oficialul Toyota Romania.

Potrivit informarii, sportivii romani vor beneficia in continuare de solutiile de mobilitate asigurate de Toyota Romania, pentru a fi in forma la JO 2020, contractul de sponsorizare avand valabilitate pana la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

“Poti sa-ti implinesti visul de a fi cel mai bun, daca pui pasiunea langa rigoare,  daca disciplina si efortul sunt sustinute zi de zi. Sportul inseamna, dincolo de competitie, si emotie, si spirit. Parteneriatul dintre Toyota Romania si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman s-a legat in mod firesc, s-a consolidat in pas cu performantele sportivilor nostri si a adus plusvaloare olimpismului romanesc. Sportul de performanta si compania auto, care este partener al Jocurilor Olimpice si Paralimpice la nivel mondial, si-au dat mana pentru a deveni cei mai buni si suntem increzatori in sansele Echipei Olimpice – Team Romania , a tricolorilor care vor reprezenta Romania la Jocurile Olimpice de la Tokyo, anul viitor.”, a declarat Mihai Covaliu, presedinte COSR.

Federatiile implicate in acest parteneriat sunt Federatia Romana de Atletism, Federatia Romana de Canotaj, Federatia Romana de Scrima, Federatia Romana de Tir Sportiv, Federatia Romana de Tenis de Masa, Federatia Romana de Lupte, Federatia Romana de Haltere, Federatia Romana de Kaiac-Canoe, Federatia Romana de Judo si Federatia Romana de Gimnastica.

Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 se vor desfasura in perioada 24 iulie - 9 august 2020.


PUBLICITATE: