Buget de activare local de aproape 50.000 EUR pentru "CeTeFaceFericit" Coca-Cola
Joi, 01 Iulie 2010

 (AdPlayers, Iulian Toma)

Coca Cola Romania a participat local, potrivit estimarilor AdPlayers, cu aproape 50.000 EUR in proiectul de comunicare international CeTeFaceFericit.

Compania din Romania a dezvoltat platforma online cetefacefericit.ro dezvoltat de MRM Partners si un eveniment organizat de McCann PR in care au fost prezentati participantii turneului international, trei blogeri desemnati Ambasadori ai Fericirii care fac inconjurul lumii in 206 tari pentru a descoperi ce-i face pe oameni fericiti.

La  evenimentul organizat la Carturesti a fost  creatia castigatoare a concursului derulat pe cetefacefericit.ro, de catre Natalia Predut, Coca-Cola Group Brand Manager Black Sea Region si Miruna Raclaru, Director de Comunicare Coca-Cola Romania. Cei doi oficiali au afirmat pentru AdPlayers ca proiectul a avut un rezultat foarte bun din perspectiva participarii publicului roman si a colectarii creatiilor avand ca subiect de inspiratie sticla de Coca-Cola.

“Am fost o reala problema sa desemnam cele 10 sticle finaliste din care am ales creatia castigatoare”, a spus Miruna Raclaru (foto). “Am avut un raspuns foarte bun pe site”.

Potrivit oficialului de comunicare Coca-Cola, platforma online cetefacefericit.ro care a sustinut proiectul, a adunat in doar 3 saptamani 300 de creatii, 800 de mesaje, 12.000 vizite si 9000 de vizitatori unici, care au stat in medie in jur de 2 minute si jumatate pe site.

Coca-Cola a selectat in urma unui concurs on-line international trei Ambasadori ai Fericirii care, in cadrul Expeditiei 206 Coca-Cola, viziteaza 206 tari, parcurgand peste 440.000 de kilometri in doar 365 de zile, cu misiunea de a descoperi povestiri despre fericire si optimism si a le impartasi cu intreaga lume.

Echipa Expeditiei 206 face parte din  campania integrata de marketing si comunicare „Coca-Cola. Deschide si Savureaza Fericirea” cu un program global ce include o calatorie in toate cele 206 de tari in care Compania Coca-Cola este prezenta.

Mai mult Interactive, PR


PUBLICITATE: