Buget de 600.000 EUR si pitch castigat de Wunderman pentru lansarea COCOR Store
Miercuri, 30 Iunie 2010


 (AdPlayers, Iulian Toma)

„Bugetul de lansare al noului Cocor Store este de 600.000 EUR”, a afirmat pentru AdPlayers Dan Barbulescu (foto), Presedintele Consiliului de Administratie Cocor SA Bucuresti.

Potrivit oficialului, in buget sunt cuprinse atat investitia in evenimentul de lansare cat si in campania de media care va marca evenimentul de deschidere a noului complex comercial de lux. Cheltuielile de media sunt administrate „in house”, de catre departamentul de marketing Cocor SA.

Cine a participat la licitatie?
Potrivit reprezentantilor Cocor, licitatia pentru evenimentul de lansare a fost castigata de Wunderman, dupa un concurs la care au mai participat agentiile The Practice, Nicola Porter Novelli, Skepsis, Split Advertising, Tonic Advertising, Pastel Group, PI2 si 2ActivePR - agentie care s-a retras pentru ca lucreaza pentru un alt client in categorie.

„Data de lansare a fost special aleasa si coincide cu echinoctiul de toamna, zi egala cu noaptea, care marcheaza debutul toamnei astronomice si a noului sezon de fashion”, a motivat data deschiderii Dan Barbulescu. Magazinul COCOR se va redeschide pe 23 septembrie 2010, in prezenta partenerilor COCOR, a oficialitatilor si a mass media, iar pentru publicul larg incepand cu 25 septembrie.

25 Milioane EUR investitie totala
Potrivit reprezentantilor Cocor, investitia totala in noul centru comercial de lux este de 25 Milioane de euro. Deschiderea Cocor Store urmeaza lansarii Cocor MediaChannel la 1 decembrie 2008, cea mai mare mediafatada din Europa cu 3300mp de ecrane si iluminatii digitale, si continuata la 15 mai 2009 cu deschiderea celui mai modern si mai mare SPA din Romania la Cocor SPA Hotel din Neptun Olimp cu 3000 de mp.

Conform oficialilor de comunicare, COCOR Store va fi singurul centru comercial din Bucuresti structurat ca department store in raioane specializate pe fiecare din cele 7 etaje, avand o suprafata construita de 25000mp, incluzand o parcare supraetajata de 200 locuri.

Printre brandurile de fashion designeri care si-au anuntat in ultimele saptamani prezenta in COCOR Department Store sunt: Dolce & Gabbana, Cesare Paciotti, Marc Jacobs, Givenchy, Truzzi, Just Cavalli, Gianfranco Ferre, Calvin Klein, Carlo Pignatelli, Trussardi, Pierre Cardin, Mastai Ferretti, Vittorio Marchesi, Flavio Castellani.


PUBLICITATE: