Buget de 40.000 EUR Heidi Chocolat la Rogalski Grigoriu
Miercuri, 11 Aprilie 2012
 (Adplayers, Iulian Toma) Estimat de surse apropiate contului la un buget dr aproximativ 40.000 EUR pe an, contul Heidi Chocolat este administrat de agentia Rogalski Grigoriu PR. Contactati de catre adplayers, oficialii companiei nu au comentat valoarea investitiilor in comunicare ale clientului.

"Cu Heidi Chocolat suntem in discutii de la finalul anului trecut, acum ne-am casatorit si suntem in luna de.... ciocolata" a declarat pentru adplayers Alina Damaschin (foto), CEO la Rogalski Grigoriu PR.

„Ne-au cucerit de la inceput energia pozitiva a echipei Rogalski Grigoriu, ideile proaspete si flexibilitatea, argumentele profesionale si creativitatea cu care au dezvoltat ideile de comunicare, asa incat am decis sa incepem cat mai repede aceasta colaborare” argumenteaza alegerea agentiei Ioana Suciu, Marketing Director Heidi Chocolat S.A.

Serviciile de comunicare administrate de Rogalski Grigoriu Public Relations cuprind atat consultanta in comunicarea corporate cat si comunicare de brand pentru gama de produse Heidi si pentru magazinul-concept Chocoworld. Agentia condusa de Alina Damaschin se va ocupa si de gestionarea relatiei cu toate publicurile in social media.

Mai mult in Licitatii, Conturi

Agentii de Relatii Publice


PUBLICITATE: