Buget de 300.000 EUR de la BCR, pentru Open Romania
Marti, 15 Septembrie 2009

 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

BCR contribuie la Open Romania  cu o treime din bugetul de organizare al turneului, suma care se ridica la aproximativ 300.000 de eur, potrivit unor surse AdPlayers din piata de media.

Prezent astazi la o noua conferinta de presa destinata evenimentului,  Bogdan Enoiu (foto), Presedintele McCann Worldgroup, organizatorul competitiei, nu a comentat informatia privind bugetul, dar s-a rezumat la a spune ca, fata de anul trecut, sponsorizarea BCR este mai mare. 

Corneliu Cojocaru (foto), purtatorul de cuvant al bancii nu a comentat nici el informatia, insa a justificat sponsorizarea prin alaturarea de imagine a BCR Open Romania -  „un sport de elita si o banca de elita”. „BCR va sustine si in anii viitori sportul alb, si ne propunem sa o facem cel putin pana in 2013”, a afirmat Cornel Cojocaru pentru AdPlayers. 

Bugetul BCR Open Romania 2009 este de 900.000 EUR, suma din care 70% este acoperita din contributia sponsorilor dupa cum a afirmat Bogdan Enoiu, pentru AdPlayers, la prima conferinta de presa destinata turneului de tenis.

Din cei 900.000 EUR, jumatate sunt destinati premiilor (450.000 EUR) , iar  cealalta jumatate este destinata cheltuielilor de organizare ale turneului.

PUBLICITATE: