British School of Bucharest organizeaza Ziua Portilor Deschise pe 19 si 20 martie
Miercuri, 27 Februarie 2019

 

Credit: British School of Bucharest / Republika

"Ii invitam sa vina pentru a se convinge ca la BSB fiecare copil este considerat unic si este incurajat, inclusiv prin activitati extracurriculare, sa isi recunoasca potentialul, aptitudinile si sa si le dezvolte la maximum.”, a declarat Philip Walters, director British School of Bucharest.

AdPlayers. info

British School of Bucharest (BSB) organizeaza Ziua Portilor Deschise pe 19 si 20 martie. Marti, 19 martie este dedicata prescolarilor, iar miercuri, 20 martie, sunt asteptati cei care sunt interesati sa isi inscrie copiii in scoala primara in anul 1 si anul 2 de studiu. Participarea se face pe baza de rezervare, ultima zi de inscrieri fiind 13 martie.

“In cadrul acestui eveniment, participantii pot afla, dar mai ales vedea, ce inseamna excelenta in predare, cum este atmosfera din cadrul scolii si cum se simt elevii in acest mediu. Pot lua informatii direct de la profesori sau de la elevi despre experienta invatarii in cadrul BSB. Vor vizita clasele in timpul orelor, asa vor descoperi de aproape mediul scolii noastre. Ii invitam sa vina pentru a se convinge ca la BSB fiecare copil este considerat unic si este incurajat, inclusiv prin activitati extracurriculare, sa isi recunoasca potentialul, aptitudinile si sa si le dezvolte la maximum.”, a declarat Philip Walters, director British School of Bucharest.

Ziua Portilor Deschise se va desfasura in campusul British School of Bucharest (BSB)  din str. Erou Iancu Nicolae, nr.42, Voluntari, jud. Ilfov, intre orele 09.00-10.30 sau 10.30 – 12.00, in functie de optiunea participantilor.

Parintii interesati de cursurile pentru prescolari, copii care vor implini intre 2 si 4 ani pana la 31 august 2019, sunt invitati pe 19 martie sa descopere ce inseamna mediul British School of Bucharest, sa afle informatii exacte despre beneficiile programei britanice, sa cunoasca profesorii, care sunt toti vorbitori nativi de limba engleza.

Cursurile pentru prescolari la BSB sunt grupate astfel: Pre-Nursery (de la 2 la 3 ani), Nursery (de la 3 la 4 ani) si Reception (de la 4 la 5 ani).

Cei interesati de cursurile primiilor ani ai scolii primare - anul 1 si anul 2 de studiu (copii care vor implini 5 ani pana la 31 august 2019, repectiv care vor implini 6 ani pana la 31 august 2019) sunt asteptati pe 20 martie in campusul din strada Erou Iancu Nicolae, nr. 42, Voluntari, intre 09.00-12.00, in intervalele 09.00 – 10.30 sau 10.30 – 12.00, in functie de optiunea vizitatorilor.

Ziua portilor deschise va incepe cu o scurta prezentare a ceea ce inseamna British School of Bucharest, a programei britanice de studiu si excelenta in predare – o recunoastere internationala pentru BSB. Apoi, parintii vor face un tur al campusului, in timpul caruia vor putea vizita exact locatiile dedicate copiilor si vor vedea de aproape mediul cald si prietenos, intregul pachet de beneficii oferit de British School of Bucharest. Atat la finalul prezentarii, cat si in timpul turului, vizitatorii au posibilitatea de a pune intrebari si de a interactiona direct cu profesorii BSB, toti vorbitori nativi de limba engleza si cu experienta in curriculum britanic.

Parintii pot veni alaturi de copii, pe timpul turului micutii avand posibilitatea de a sta in siguranta alaturi de o echipa a scolii. La final, toti participantii vor avea ocazia sa deguste din mancarea oferita zilnic elevilor, in zona din campus dedicata meselor.

British School of Bucharest este scoala internationala privata de top, infiintata in anul 2000, ce ofera posibilitatea elevilor, cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani, sa studieze dupa curriculum britanic. Unicitatea BSB fata de oricare alta scoala din Bucuresti o reprezinta echipa de profesori, toti vorbitori nativi de limba engleza, cu experienta in predarea curriculum britanic. BSB este singura scoala britanica din Romania care a fost apreciata cu calificativul ”excelent” pentru calitatea procesului de invatare si a rezultatelor elevilor, dar si pentru calitatea dezvoltarii personale a elevilor, de catre Inspectoratul Școlilor Independente din Marea Britanie.

Mai mult despre inscrierile la Ziua Portilor Deschise la BSB, pana pe 13 martie, accesand pagina online

M
ai mult in Conturi, PR, Educatie


PUBLICITATE: