Brands&Bears în contul Capital
Luni, 01 Octombrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Brands&Bears a dezvoltat noua comunicare a revistei Capital. Agentia de publicitate semneaza campania Experienta in contul tau – si o serie de 4 vizualuri, declinate pe outdoor si in presa scrisa, la care se adauga o campanie radio.

Potrivit agentiei, campania vorbeste unui consumator modern, aflat mereu in miscare si si-a dorit un concept creativ care sa scoata in evidenta calitatile de lider avizat ce constau in experienta, profesionalismul si credibilitatea revistei CAPITAL – expert in probleme de business si in acces rapid la o informatie bine structurata.

Comunicarea, mai adauga reprezentantii agentiei, trebuia sa vorbeasca limpede despre calitatea de lider de opinie a revistei Capital, atunci cand e vorba de probleme cu caracter economic. Am ales fara ezitare o abordare proaspata, moderna care sa spuna indraznet si destept cine este noul Capital.

Oficialii Brands&Bears spun ca ideea grafica a fost de a prezenta revista CAPITAL ca pe un gadget, cel mai modern si mai inteligent instrument al oamenilor de afaceri eficienti si profitabili. Astfel, revista CAPITAL a devenit, rand pe rand, laptop, binoclu, memo-stick …

.

.

AdPlayers.ro/Work

Titlu: Laptop, Binoclu

Produs: Capital

Advertiser Ringier Romania:

Agentie Brands&Bears:

Slogan/Tag Line: Experienta in contul tau

Mihaela Stanculescu – Marketing Director;

Laura Iancu – Brand Manager Capital;

Vlad Gudov – Marketing Research Manager;

Mariana Minea – Online Marketing Coordinator

Paul Bratu – Art Director,

Cristina Lambru – Copywriter & Creative Director,

Vlad Leonard – Head of DTP Department,

Odette Leoveanu – Account Executive,

Amalia Curca – Account Manager,

Emanuel Grigorcea – Client Service Director

PUBLICITATE: