Branding de 20-25.000 EUR Intact Media Academy, cu Seed Consultants
Luni, 14 Martie 2011


 ( AdPlayers, Iulian Toma )

Compania de consultanta de brand si designSeed Consultants, partener exclusiv Landor in Romania, a realizat identitatea vizuala si aplicatiile grafice pentru Intact Media Academy, scoala de media lansata de Intact Media Group.

Estimat de AdPlayers la un buget de 20-25.000 EUR, etapele proiectului de branding au constat in analiza pietei, dezvoltarea platformei de brand, desenarea identitatii vizuale, a aplicatiilor grafice si a manualului de brand Intact Media Academy.


Contactata de catre AdPlayers, Dochita Zenoveiov (foto), managing director al companiei de consultanta de brand, nu a comentat valoarea bugetului de branding. „Pentru noi, sunt importante proiectele pentru care lucram, si nu bugetul a carei valoare poate fi in functie de nevoile fiecarui brand in parte”, a declarat managerul Seed Consultants.

Zenoveiov a afirmat ca provocarea echipei pe care o conduce a fost „de a transpune platforma brandului creata in jurul unor valori precum profesionalism, excelenta, succes printr-un design atragator pentru tinerii aspiranti, care sa transmita in acelasi timp si stralucirea, fascinatia pe care aceasta lume o exercita asupra lor”.

“Echipa Seed Consultants a inteles ceea ce ne dorim sa transmitem prin crearea unui brand care combina firesc farmecul showbiz-ului cu prestanta unei academii de media”, declara Alessandra Stoicescu, coordonatoarea proiectului Intact Media Academy.

Concept

Potrivit autorilor, identitatea vizual a scolii de media are la baza conceptul de divertisment, glamour si dorinta tinerilor de a deveni un star, dar pastreaza si o legatura cu brandul mama prin folosirea culorilor atribuite logo-ului Intact Media Group.

Platforma brandului Intact Media Academy porneste de la ideea “inveti de la cei mai buni ca sa ajungi intr-o zi mai bun decat ei”. Intact Media Academy reuneste profesionistii in domeniu pentru dezvoltarea unui program educational complex in scopul de a pregati noua generatie de jurnalisti.

Designul noii identitati a fost creat pornind de la imaginea luminii produsa de blitz-ul aparatului de fotografiat si sugereaza mirajul lumii showbiz-ului, fascinatia pe care aceasta o manifesta asupra tinerilor dornici sa urmeze o cariera in media. Universul brandului Intact Media Academy este axat pe ideea de divertisment, de glamour, dar in acelasi timp vorbeste despre profesionalism si pasiune in practicarea acestei meserii si dorinta de a avea succes.

Autorii

Din partea Seed Consultants, echipa care si-a adus contributia la nasterea brandului Intact Media Academy a fost alcatuita din Dochita Zenoveiov – Managing Director & Strategy, Roxana Iancu – Senior Brand Consultant, Raluca Beldiman (Pinky) – Senior Brand Designer, Catalina Vulpe – Project Executive, iar din partea Intact Media Academy, Alessandra Stoicescu – Project Initiator.

Partener exclusiv in Romania al companiei de branding globale Landor Associates, Seed Consultants este o companie romaneasca de consultanta de brand si design, in portofoliul careia se numara clienti si branduri precum Radio ZU, Petrom, Scandia Food, Final Distribution, Willbrook International, Angst, Intact Media Group, Antena 1, Ruukki Romania, VIP Air, GSP TV, Gazeta Sporturilor, Power Club, Tempora, Galador, Financiarul, Agrofam Holding. Seed Consultants si Landor colaboreaza strans pe piata romaneasca atat pentru proiecte locale, cat si internationale.


PUBLICITATE: