Brandient o numeste Client Service Director pe Monica Popescu
Miercuri, 10 Ianuarie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Brandient o numeste Client Service Director pe Monica Popescu

Monica Popescu (foto) a fost promovata în pozitia de Client Service Director la Brandient, anunta reprezentantii companiei condusa de Aneta Bogdan. Reprezentantii Brandient spun ca Monica Popescu a lucrat în comunicare si marketing din 1999, pentru companii precum D’Arcy DMB&B, GMP Advertising si Orange Romania (Dialog la acea vreme).

În anul 2004, ea a obtinut diploma de Master's of Science in Advertising de la University of Illinois (USA). Pasionata de branduri si de modul în care ele ne influenteaza viata de zi cu zi, reprezentantii companiei Brandient spun ca Monicai Popescu îi place sa îl citeasca pe Wally Olins.

Brandient o numeste Client Service Director pe Monica PopescuAlin Tamasan (foto)a fost promovat în functia de Senior Designer în cadrul Brandient. Tamasan are o experienta bogata, spun reprezentantii companiei, acumulata în cadrul agentiei Chrysopeea Design, Cluj si în cei doi ani petrecuti la Brandient.

El a terminat Universitatea de Arta si Design din Cluj Napoca unde, mai afirma reprezentantii Brandient, si-a descoperit pasiunea pentru designul grafic si crearea de identitate. Este un impatimit al designului rusesc, îi plac benzile desenate de orice fel care l-au inspirat înca de mic si care, adauga Tamasan, sunt în continuare o sursa de inspiratie pentru el, alaturi de animatii.

AdPlayersFile Brandient

Companie romaneasca dedicata consultantei în strategie si design de brand, Brandient se ocupa, prin excelenta, spun reprezentantii sai, de crearea si cultivarea brandurilor sub semnul valorii.

Având reputatia unei echipe de specialisti cu experienta remarcabila în management, marketing, design si comunicare, potrivit companiei, Brandient (www.brandient.com) s-a asociat recent cu agentia globala de branding Enterprise IG, parte a grupului WPP, pentru a pune la dispozitia clientilor sai un plus de competente, capacitate si experienta.

Printre proiectele de notorietate ale Brandient se numara rebrandingul lantului de retail Domo, al companiei Astral, al grupului farmaceutic Europharm, al TVR, al Societatii Nationale de Radiocomunicatii Radiocom, al lantului de retail Flanco, al companiilor Novensys, Smartree, precum si crearea brandurilor Fulga, Credisson, Domenia, Tuca si Asociatii, Qualians, Zuzu.


PUBLICITATE: