Brandient dublu premiata pentru rebrandingul COSR si Interactive Group la Rebrand 100 Global Awards
Vineri, 04 Martie 2016

Romanian Olympic and Sports Committee - COSR

2016 REBRAND 100 > distinction

Enterprise Rebrand

Country Base: Romania

Industry/Sector/Keywords: Institutions, Nonprofits, Committees, International, Athletics, Sports

Credits:

Client: Romanian Olympic and Sports Committee - www.cosr.ro

President: Alin Petrache

Brand Strategists/Designers: Brandient - www.brandient.com

Creative Director: Cristian 'Kit' Paul

Design Director: Ciprian Badalan

Design Director & Partner: Cristian Petre

Junior Designer: Ciprian Robu

adplayers. info

Editia 2016 Rebrand 100^, competitia globala ce acorda cele mai importante recunoasteri ale excelentei in reconstructie si design de brand, a acordat consultantilor de brand de la Brandient un premiu “Distinction” pentru rebrandingul COSR (Comitetul Olimpic si Sportiv Roman) si un premiu “Merit” pentru rebrandingul grupului pan-asiatic Interactive Group.

 “Am incercat dintotdeauna sa conferim brandurilor pentru care lucram maximum de valoare strategica si de design, spre beneficiul proprietarilor si stakeholder-ilor acestora, iar Rebrand 100 premiaza in mod special aceasta abordare holistica a brandingului” a declarat Aneta Bogdan, Managing Partner Brandient

Format de experti internationali, juriul multidisciplinar Rebrand 100 a apreciat atat solutiile strategice cat si sistemele grafice complexe ce definesc cele doua identitati.

Rebrandingul COSR a fost premiat pentru solutia duala a identitatii: un logo corporate care este in armonie cu constrangerile tehnice ale simbolurilor Olimpice, si un simbol mai exuberant pentru Team Romania, cu o libertate mai mare de a exprima spiritul national.

Al doilea premiu Rebrand 100^® a mers catre noua si moderna identitate vizuala creata pentru Interactive Group, puternicul integrator IT&C din Pakistan, in plina expansiune pan-asiatica. Identitatea ilustreaza puterea transformativa a tehnologiei, si in acelasi timp reflecta specificul cultural pakistanez.

Premiile editiei 2016 vin in completarea aprecierii Brandient la Rebrand 100^® pentru mai multe proiecte dezvoltate de consultantii de brand condusi de Aneta Bogdan. Premii care au condus in 2015 la includerea Brandient in Rebrand Hall of Fame pentru “excelenta globala in branding”, printre rezultatele consultantilor de brand  se numara distinctii pentru brandurile TVR, Europharm si Smartree (2005), Domo si Savana (2007), Dedeman si CEC Bank (2009), Patria Credit (2011) si Bitdefender (2012)

REBRAND™ este cea mai proeminenta platforma internationala pentru recunoasterea puterii de transformare a brandingului, prin expertiza, programe si studii de caz. In cei peste zece ani de cand premiaza excelenta, REBRAND 100® Global Awards a devenit cea mai respectabila competitie jurizata pentru branduri repozitionate, cu o participare din peste 51 de tari si 40 de industrii pana in acest moment. Mentionata in publicatii precum The Wall Street Journal, CNN Money, Bloomberg News, in articole si carti, competitia a contribuit la o baza de date globala pentru transformari unice de brand.

   

Interactive Group

2016 REBRAND 100 > merit

Enterprise Rebrand

Country Base: Pakistan

Industry/Sector/Keywords: Information Technology, Computer Hardware, Software Services

Credits:

Client: Interactive Group - www.interactivegrp.com

Group CEO & Chairman: Shahid Mahmud

Brand Strategists/Designers: Brandient - www.brandient.com

Designers:

Creative Director: Cristian ‘Kit’ Paul

Design Director: Ciprian Badalan


Premiile, pe larg, pe pagina Rebrand 100:

Romanian Olympic and Sports Committee - COSR la Rebrand 100

Interactive Group, Merit, Rebrand 100

Mai mult in Branding, Rebranding, Festival


PUBLICITATE: