BrandTailors sponsorizeaza Atelier Tipografic Olanda/Romania
Luni, 19 Noiembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

BrandTailors sponsorizeaza Atelier Tipografic Olanda/Romania - oferind fonduri Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, care vor fi folosite pentru achizitionarea de fonturi tipografice pentru biblioteca universitatii.

Atelier Tipografic Olanda/Romania (www.atelierpografic.eu) este un program de schimb de experienta initiat de Piet Gerards (Graphic Designer, Amsterdam), parte din Golden Age, Highlights of Dutch Graphic Design (1890-1990) in cooperare cu David Quay (Type Designer, Amsterdam), Dinu Dumbravician (Profesor la Universitatea Nationala de Arte, Bucuresti).

“Multe companii si multi oameni renunta prea repede la pasiunile lor din cauza lipsei de sprijin. Noi, din pozitia de graphic designeri si de companie ce isi construieste brand-ul, cunoastem acest pericol si incercam sa oferim un ajutor acestor studenti” sustine Janos Kurko - Creative Director la BrandTailors.

Cu aceasta ocazie, Janos Kurko este si profesor vizitator la Universitatea Nationala de Arte, unde sustine o serie de prelegeri despre design grafic, cu focus pe design-ul de fonturi.

PUBLICITATE: