Bradul Millenium, la GMP si Initiative
Marti, 20 Noiembrie 2007

AdPlayers.ro, Irina Toma)

Millennium Bank a demarat campania media pentru promovarea proiectului „Bradul Millennium”.

Potrivit oficialilor de relatii publice, proiectul de comunicare este o adaptare a unui concept international si se va derula in perioada 19 noiembrie - 10 decembrie pe urmatoarele posturi de televiziune: Antena 1, Prima, ProCinema, Discovery, AXN, NG, B1TV, Pro TV.

Din mixul de comunicare, agentia GMP Advertising realizeaza partea de creatie si ATL, Initiative Media – partea de media, iar Daedalus/Millward Brown partea de cercetare. 

“ Prin campania media dedicata, Millennium Bank invita toti romanii sa participe la momentul unic al aprinderii celor peste 2 milioane de beculete, moment ce va fi marcat de concerte, jocuri de artificii, inaugurarea intregului Parc Millennium din Piata Unirii si multe alte surprize”, a declarat Raluca Simu, Head of Corporate Communications Millennium Bank.

AdPlayers.ro/File

/Millennium Bank

Millennium Bank, subsidiara celui mai mare grup privat din Portugalia, Millennium bcp, si-a inceput activitatea activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007 prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara. Millennium Bank se adreseaza atat companiilor cat si populatiei, printr-o gama larga de produse.

Investitia initiala pentru Romania a fost de 40 milioane euro, iar pana la sfarsitul anului 2011, banca estimeaza o investitie de 300 milioane euro, urmand ca numarul sucursalelor sa ajunga la 100, pana la sfarsitul anului 2009. Millennium bcp are o retea de peste 1.500 de agentii in Portugalia, Polonia, Grecia, Mozambic, Angola, SUA, Turcia si Romania.


PUBLICITATE: